| bazatul2012 a întrebat:

Buna seara TPU am o intrebare.m-am despartit de iubita mea de la un lucru banal. acum imi pare rau ce am facut si ca m-am despartit de ea.intrebarea este cum fac sa imi dea o a doua sansa.cel mai bun raspuns funda

8 răspunsuri:
| iMaDreamer a răspuns:

Fa orice iti vine in minte, numai nu renunta, deoarece e posibil sa te refuze la inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Daca e un lucru banal ai sanse sa te ierte.Invit-o undeva unde sa fiti doar voi, ii poti cumpara un buchet de trandafiri si sa purtati o discutie serioasa. Daca te iubeste si nu ai gresit grav in fata ei te va ierta. Totul este sa pui suflet si sa simta ca iti pare rau cu adevarat, sa simta ca vrei sa fii cu ea din nou.
Succes!

| chazz a răspuns:

Stii singur ce ai de facut..parerile noastre valoreaza 0%.
Numai bine!
tot ce ti-am spus nu a fost cu rautate.

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Trebuie sa vorbesti cu ea, sa-i dovedesti ca o iubesti si sa ii explici ca erai nervos si s-a intamplat sa faci o greseala. Dovedeste-i ca nu se va mai intampla, daca te iubeste si ea, te va ierta. Cere-ti iertare si spune-i niste lucruri frumoase. happy Funda? puppy dog eyespuppy dog eyes

| Molecula a răspuns:

Fii natural si fa tot posibilu sa fii cat mai convingator ca iti pare rau si ca te poti schimba daca iti mai da o sansa. Nu stiu pe ce motiv v-ati despartit da sper sa nu fie atat de rau in cat sa nu te mai ierte

| alexa2829 a răspuns:

In primul rand spune-i adevarul, al doilea cereti scuze, al treile ii poti spune ca ai pus aceasta intrebare si p TPU pentru ca erai disperat(sa zicem) o va impresiona sunt sigura...imi dai funda daca e adevarat happy succes!

| YouAndMe95 a răspuns:

Ar trebui ca amandoi sa aveti o conversatie serioasa, daca lucrul facut de tine este atat de banal incat poate fi trecut cu vederea, ar trebui sa ii explici asta, daca nu este atat de important. Daca exista iubire adevarata intre voi, sigur puteti reface relatia! Sper ca te-am ajutat happy Bafta!

| Vintila_Crina_1994 a răspuns:

Cere-ti scuze. Chiar daca plate nu a fost vina ta, tu da dovada de maturitate, si cere-ti scuze. Cel mai simplu.