anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU! am o intrebare pentru cei care au trecut prin asa ceva sau stiu despre asta..am facut sex neprotejat cu prietena mea.si totul a ramas in ea. pina a facut baie.a zis ca era a 4-a zi de ciclu.singera dar foarte foarte putin.si acum are 2 zile vomita putin. poate fi insarcinata? sau nu apare asta asa deodata? ca a mai fost asa dar ii parea ca are greturi si pe urma se arata ca era gresita.dar acum nusitu ce sa cred

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca sexul s-a produs in ziua a 4 a ciclului, adica inca in timpul menstruatiei se poate afirma cu responsabilitate ca potrivit teoriei in aceasta perioada instalarea unei sarcini chiar si in cazul in care ejacularea s-a produs in vagin nu depaseste 3-5% probabilitate de sarcina. Orice asa zise "simptome" nu exista in realitate deoarece sunt doar rodul inchipuirii si a scenariilor fara nicio baza reala. Tin sa o anunt pe prietena ta ca o eventuala spalare in vagin in astfel de situatii nu ajuta ba din contra vor facilita ca o parte a spermei sa intre si mai adanc in vagin.In concluzie puteti sta linistiti, nu exista pericolul unei eventuale sarcini.Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Simptomele de sarcina apar dupa 3 sapt de la sex, ai ejaculat in ea, sanse sigure sa ramana bortoasa. trebuie sa asteptati sa treaca 3 sapt ca sa faca testul de sarcina

| SkyPilot a răspuns:

Fiind in timpul menstruatiei are sanse mici (sub 5%) de graviditate.
Simptomele de sarcina apar dupa mai mult de o luna de la contact. Vomita din alte motive. Gravida nu este daca a avut menstruatia.
Nu mai faceti sex neprotejat, sau macar nu mai termina in ea, un risc de sarcina exista oricand.

| SomeRomanianGuy a răspuns:

Ca greu tare e sa tragi cauciucul pe cuc...