Pentru că tu poți să fi un potențial violator și ea ar putea să sune la 112? Cât timp nu v-ați întâlnit până acum poate e prudentă.
Pentru ca e o proasta, e o copila daca isi ia la intilnire prietena, sau se plictiseste rau si vrea sa faca misto de tine cu prietena ei :parerea mea:las-o
Nu stiu cum de ai pretentia ca poti fi cu o fata cu care nu te-ai intalnit niciodata. Probabil ca este o noua inovatie si eu nu stiu de ea. Fata nu are incredere in tine, motiv pentru care doreste sa vina cu o prietena.
1. Pentru ca nu te cunoaste.
2. Pentru ca nu stie daca este pe genul tau sau nu.
3. Pentru ca intre fete exista camaderenie si trebuie sa obii si aprobarea prietenelor si nu doar a fetei.
4. Sa vada daca esti curajos sau nu Astea sunt motivele de baza, restul depinde de ce persoana ai cunoscut,
Cel mai bun raspuns!
Pentru ca nu te cunoaste personal si e fata cuminte.
Tu esti bun[cred] dar poate erai vreo persoana rea, ceva, angajata.
Nu trebuie sa te simti ofensat.
Asa are ea grija de ea insusi.
Eu cred 100% ca ori isi bate joc de tine ori ii este frica ca o violezi) 1 din 2
Ca ii e frica de-un viol, daca e sa fie de ce sa nu dispuna si prietena ei de beneficii?
Depinde cum este acea fata. unele fete sunt nedezlipite de prietenele lor si altele prefera sa iasa doar ele fara nimeni altcineva.parerea mea este ca ar trebui sa stabiliti o intalnire doar in doi si dupa aceea daca nu te deranjeaza sa iesi de exemplu tu, iubita ta si va trebui sa o inviti si pe prietena iubitei tale, asa ii vei dovedi ca nu tie rusine sa ii areti la oricine cat de mult o iubesti. sper sa iti fii dat un raspuns folositor din partea unei fete!
Pentru ca, ei bine, oamenii sunt precauti. Daca cunosti pe cineva doar pe net, sa zicem, in realitate persoana poate avea intentii rele cu tine.Cine s-a informat stie ca la o asemenea intalnire mai trebuie sa se afle in preajma o persoana.