Daca as fi o persoana normala si mi-as dori sa trec peste o despartire...probabil as vrea sa-mi maresc cercul social, sa comunic mai mult...dar nu sunt o persoana normala privind acest aspect.
Pai, eu cred ca trebuie sa astepti sa vina acea persoana potrivita! Nu trebuie sa o cauti tu... Poti sa-ti rogi prietenii sa te ajute daca nu vrei sa astepti! Pe mine chestia asta m-a doborat la pamant! Dar incetul cu incetu mi-am revenit! Sper ca ai inteles ce trebuie sa faci! Funda?
La prima despartire si eu mi-am gasit linistea in muzica si in filme de dragoste daca pot spune asa. Dupa ceva timp la o sarbatoare a orasului unde stau un prieten mi-a facut cunostinta cu o fata pe care am luat`o ca si prietena si apoi mi-a devenit iubyta, acum am 6 luni impreuna cu ea, si ea ma iubeste f mult si eu la fel. ti-am zis aceasta povestioara pe scur ca sa stii ca nu trebuie sa o cauti, trebuie sa cautati amandoi dragostea in acelasi timp si sa va intalniti. Sper sa gasesti o fata cat de curand. app cati ani ai? succes! funda?