| ILoveJudo a întrebat:

Buna seara TPU am o intrebare se merita sa imi iau CS:GO decat Call Of Duty Black Ops II adica vreau sa joc multiplayer nu mi pasa de gameplay si de story ce se merita au diferenta intre ele de 10 lei! SCUZATI CATEGORIA E CEA MAI FOLOSITA DAR LA PC GAME NU E FOLOSITA

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar de niste super pantofi cu toc inalt sau platforme de 13-15 cm ce zici, să strălucesti de revelion. Citi anisori ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată? Cum te cheamă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e mai bun call of duty ca are si mod zombie EU mi l-am cumparat e tare IAR cs nu stiu ce sa zic si ala e tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

| Hazzard a răspuns:

CS:GO e peste CoD din punct de vedere al popularitatii. Daca ai mai jucat vreodata un alt CoD in afara de BO 2 o sa realizezi ca e la fel. Cum zicea si cineva mai sus prin CS:GO ai avantajul de a folosi steam market, iar cu un pic de noroc poti scoate ceva bani de pe urma lui.

| NiceAssGuy a răspuns:

Dupa numarul de playeri cs:go e adevarat bo II e mai fun dar nu mai sunt playeri
la cs:go mai ai un avantaj odata dupa ce vei cumpara jocul prin steam vei primi access la steam market si daca ai noroc sa-ti pice arme bune in joc ai putea scoate profit pe baza asta

| ILoveJudo explică (pentru NiceAssGuy):

ADICA NU MAI SUNT PLAYERI nu se mai joaca gen 1.6