anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU, am o întrebare și dau funda. Am o problema cu relația mea dintre prietena mea, in timpul actului sexual, eu cum ma termin repede o pun sa ma termine prima data ca a doua oară sa ma țină mai mult, iar a doua oară când e sa o facem ea și eu nu mai suntem așa excitati, adică la mine înțeleg ca nu mai sunt pentru ca am avut orgasm deja, dar ea chiar dacă nu a avut nu se excita, ce ar trebui sa facem? Mentionez ca ea înainte sa fiu cu ea se masturba și s-a obișnuit așa singura și a spus ca ii e greu sa se dezobișnuiască cu mine, ce am putea face? Va mulțumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Ca sa fiti ambii multumiti dupa finalizarea actului sexual, este bine sa lucrati unul pentru altul si nu fiecare pentru el.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi indicat ca ori de cate ori aveti timp suficient si astfel sa apara posibilitatea si disponibilitatea de a practica pettingul, sa incercati sa-l practicati de fiecare data si o perioada cat mai lunga. Este posibi ca procedand asa si prietena ta sa ajunga in situatia de a fi mereu satisfacuta pe deplin chiar si fara a mai fi penetrata efectiv. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Trebuie să lucrați împreună, nu odată ea pe tine, pe urmă tu pe ea... Cred și eu că-i piere cheful.

Răspuns utilizator avertizat
| Willis a răspuns:

Ar merge și un 69, să vă stimulați unul pe altul. Poți pune și puțină frișcă pe ambele sexe, să vezi pe urmă cum te caută...