Stai linistita e de la pilula si prietena mea a loato, ea este o bomba de hormoni.si oricum o sa ai menstruatia dereglata intarziata cu 1 saptamana cel mult stai linistita e de la pastila iti zic eu 100% a trecut prietena mea prin asta :X :X funda:X?
Aici nu este cabinet ginecologic pe acest site mai fata mai. Mergi la ginecolog.
Pai nu stiu ce sa-ti zic sincer! acum poate a fost vre`o dereglare, nu cred ca e nemic grav acum asteapta si tu si ia un test de sarcina si data viitoare protejeaza`te. P>S> nu`i nimic grav
Trebuie sa-mi raspunzi pe privat daca erai virgina sua nu. daca erai Logic ca /curge ubita, asa ca stai linistita.Si o sa-i mai culca si la al2lea,asa ca e foarte bine ca a curs si nu ai niciun motiv de ingrijorare.
Si oricam daca este insarcinata ceea ce nu cred, simptomele s`ar vedea la minim 3 saptamani asa ca totul este OK. Astept mesajul tau. Funda?:X:*
Nu trebuia sa iei pilula:O Mai ales ca pariez ca nu esti 99 la suta.
Cum sa fie fetelor de la pilula daca pilula din cate inteleg eu a luat`o dupa ce a observat ca ii curge, asa-i alinutza?
E foarte posibil sa fi facut infectie,,, nu cred ca este grav,,, si sangele maro poate fi din cauza dereglari hormonale de la acea pastila.
Depinde cum vr sa o iei, ciclu ai zis ca ai avut acum 1 sapt.mda in mod sincer numai esti virgina copilarie pa-pa. deci e de rau
KatiMe27 întreabă: