| JannetAndrone a întrebat:

Buna Seara TPU.
Am o nelamurire.
In decembrie menstruatia mi-a venit pe 9, iar in ianuarie pe 8.
Pe 17 Ianuarie am avut primul contact sexual. Fara prezervativ in primele minute (el a ejaculat dupa aprox. 1 ora) si nu a fost in mine. Iar a doua partida a fost in totalitate cu prezervativ pentru ca stiam riscurile.
Pe 23 am avut iar un contact sexual la fel fara prezervativ in primele minute.
Intrebarea care ma tot macina de cateva zile. Pot ramane insarcinata din lichidul preejeculator? (Sper ca am scris corect).
Am o usoara durere de burta dar asta a durat 2-3 zile si o durere de sani de pe 22 ianuarie.
Multumesc anticipat pentru rasounsuri. Cel mai bun va primi funda ❤

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ciclul menstrual anterior a avut lungimea de 30 de zile (09.12 - 07.01 = 30 zile), se poate presupune ca si actualul ciclu este posibil sa fie la fel de lung, insa este doar o presupunere fiindca NU ai amintit de ce tip a fost in prezent tipul ciclului tau menstrual, regulat sau neregulat, pentru a sti daca mereu a avut lungimea de 30 de zile cu o posibila abatere/diferenta de +/- 1zi
Fiindca cele 6-7 zilele apartinatoare de PERIOADA FERTILA a unui ciclu cu o asememea lungime se situeaza intre cea de a 11 si 18-a zi, reiese ca in actualul ciclu menstrual perioada fertila a putut sa fie intre 18 - 25 Ianuarie. In cazul in care rationamentul folosit este catusi de cat corect in privinta lungimii actualului ciclu, atunci se poate aprecia ca primul act sexual intretinut in data de 17 Ianuarie a avut loc intr-o zi de dinainte de a incepe perioada fertila si din acest motiv poate fi scos din ''ecuatie'' fiindca teoretic in urma acelui act sexual NU se putea forma o sarcina chiar si daca ar fi ajuns sperma in vagin. Insa in privinta celui de al 2-lea act sexual NU se poate face aceeasi afirmatie fiindca din analiza efectuata reiese ca este posibil ca sexul din 23 Ianuarie sa fi avut loc chiar ziua ovulatiei si in acest caz totul depinde de experienta sexuala a partenerului de a reusi sa-si retina perfect ejacularea incat sa nu fi ajuns SPERMA in vagin.
Lichidul preejaculator poate sa contina spermatozoizi numai daca barbatul a ejaculat sperma cu 1-3 ore mai devreme si pe urma NU a urinat deloc pana in momentul in care a inceput actul sexual neprotejat si astfel sa se fi scurs lichid preejaculator contaminat cu spermatozoizi in vagin pe parcursul celor cateva minute de la inceput. Multa sanatate!

| JannetAndrone explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru raspuns. Prietenul meu nu a ejaculat niciodata in mine chiar daca folosea prezervativ. Si nu ejaculase nici cu cateva ore sau zile inainte.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti ramane insarcinata cu lichidul pre-ejaculator, DOAR DACA: baiatul a avut o ejaculare in prealabil ( de la o masturbare anterioara sau o alta partida de sex).
In orice caz, joaca fara prezervativ este foarte periculoasa, mai ales ca, sunt boli cu transmitere sexuala care nu au simptome, nu au semne pe corp, dar sunt mortale sau duc la suferinta pe viata (HIV/SIDA, HPV, sifilis, gonoree, samd.)

| Goete a răspuns:

Adica la a doua partida stiati riscurile si la prima nu happy?
Ce repede invatati! Si asa, din merswinking

| BrianSpilner a răspuns:

Din cate stiu eu ca baiat nu cred, asteapta sa intervina o fata pe aici, te lamureste ea mai bine laughing)