Daca te iubeste va trece peste asta:*nu te mai framanta draga meaSpui ca ati trecut prin multe, atunci asta nu trebuie sa fie asa mare lucru, in fon nu e vina ta ca asa s-a intamplat.Nici intr'un caz nu merge la el. eventual un sms prin care sa ii spui ca te gandesti la el si ca iti pare rau dar nu a fost vina ta, ca vrei sa rezolvati problema impreuna si cand va fi pregatit sa vb sa iti dea un semn si inchei prin spunandu'i "te iubesc" nu un mesaj chilometric ci doar scurt si la subiect.Sa speram ca va totul ok si iti va raspunde.:*Mult succes draga! sa ma anunti cum airezolvat >
Du-te la el acasa daca ssta la bloc bate la use dar nu-l lasa sa vada ca esti tu si cand iese sarutal din prima
Lasa-l sa se calmeze apoi ii explici situatia. Daca iti cunoaste parinti va intelege. Iubiti-va mult! :*
Mai asteapta putin, dar nu prea mult, caci dupa aceea va crede ca nu iti pasa. explica-i situatia, cum ca tatal tau te-a fortat sa mergi in piata si cred eu, ca va intelege
noroc si iubiti-va in continuare :*!
Eu zic sa te duci cu prietena ta., maine. Cu el sa te int. in alta zi. Si explica-i ca nu s-a putut, si ca i-ai dat si mesaj. Deci, nu ti-ai batut joc de el, l-ai anuntzat
Incearca sa vorbesti cu el fie ca il suni sau mai bine meri unde sta el... ii explici ce sa int ca tu vroiai ft mult sa stai cu el sa va int dar a aparut tatal tau si nu aveai ce face! Daca te iubeste sigur va intelege deocamdata asteapta sa'i treaca supararea Bafta! stiu cum e sa te certi cu prietenu cel mai neplacut lucru. Pwpa:*
Ok. Va multumesc mult pentru sfaturi si pentru ca v-ati rapit din timpul vostru ca sa imi dati un sfat:*
Pai cea mai buna decizie pe care o poti lua e sa astepti pana maine, maine sa mergi la el si sa-i explici exact asa cum au fost lucruriile, daca te iubeste te va intelege.
Sau mai exista modalitatea. de ai da un sms in care sa-i explici, iar la sfarsit ii poti spune ca daca vrea poate sa nu raspunda, sa se gandeasca.ptr ca veti vorbii maine. Normal ar fi dp acest sms sa te sune sau sa-ti raspunda. Indiferent cum va reactiona, nu inceta sa speri, iar maine mergi la el si spune-i cum au stat lucrurile:*. Succes Alta data fi sigura pe tine si du-ti promisiunile si faptele pn la sfarsit altfel ai numai d epierdut
AndrewTate7789 întreabă: