Eu nu sunt de acord sa ii spui ce simti. daca el te place o sa iti zica si daca o sa ii spui tu ca il placi si el nu te place atunci o sa faca misto sau nu o sa mai vorbeasca cu tine, o sa inceapa sa se departeze de tine. Lasa-l pe el sa faca primul pas, spune-i ca te-a deranjat ce a zis si ca te-ai suparat(nu ii spune ca ai plans). Daca el vrea ceva serios o sa se tina el de tine, baietii trebuie sa se tina de fete nu fetele de baietii, cel putin asta cred eu. Daca as fi in locul tau as lamuri situatia dar fara sa ii spun ca il plac, pur si simplu l-as intreba pe cine place, daca ma place pe mine, daca e suparat pe mine, daca eu chiar il enervez sau spune asta pentru ca s-a obisnuit sa spune asa. Bafta! sper ca te-am ajutat
Să vorbești cu el și să-i spui ce simți pentru el, întâlniți-vă și cu prima ocazie spune ce ai pe suflet.
Imi este frica sa nu ma refuze, si nu stiu cum sa il iau sincer..cand eram amandoi in sufragerie a venit si mama lui si am inceput sa vorbim..si l-a intrebat ca de ce nu isi invita colegii la concursurile lui(el face inot) si m-a dat ca exemplu pe mine.a zis ca ok. Week-endul viitor are concurs. Nu stiu ce sa zic si cum sa il iau.
Tine-te pur si simplu de el dar daca te mai face sa plangi lasa-l ca mai sunt baieti, e un porc daca te mai face sa plangi.P.S nu vreau sa fiu rautacios dar nu fii prea atasata nu te oferi pe tava si nu conteaza daca ai bunuri materiale sau ce ziceai tu mai sus imp e sa inceapa sa tina la tn.Iti repet nu te oferi pe tava si daca te mai face sa plangi lasa-l in pace ca este porc nu-ti fa griji mai sunt baieti
KatiMe27 întreabă: