In primul rand salut-o, faceti cunostinta, spune-i cine esti (eventuale scuze pentru mesaj daca a deranjat-o cumva), zi-i ca tot ai vrut sa vorbesti cu dansa dar nu ai gasit momentul oportun si intreab-o daca nu vrea sa iasa la o plimbare.Pentru inceput e destul de ok, zic eu.Succes!
Buna Dani :* Nu ar trebui sa ii arati ca iti este teama sa vorbesti cu ea, incearca sa iti imaginezi ca esti cel mai tare si incearca sa arati ca ai o parte barbateasca nu doar cea timida. Noua fetelor ne place sa fim mereu inconjurate de complimente si vorbe frumoase, desigur acestea trebuie sa le spuna un baiat care este stapan pe sine. Fi barbat Dani lasa timiditatea si fi mai tupeist, ca nu ai nimic de pierdut iti spun eu. Sper ca ti-am fost de folos :* bafta maine t pup
Salut,nu iti mai fie frica,cu frica nu reusesti,daca vrea sa va intalniti inseamna ca si ea isi doreste,o saluti,mai faci o gluma doua,cauti lucruri in comun, fi sincer cu ea(fetele adora asta)si incet incet o sa se infiripe ceva, nu renunta, nu te mananca e doar un om ca tine, si ca noi toti