| Maryana95 a întrebat:

Am o problema zic eu, cât se poate de serioasă: Ultima menstruaţie am avut-o in data de 27 septembrie. A fost una normală, m-a ţinut 4 zile. Pana in data de 21 decembrie, nu am mai avut deloc menstruatie, am avut contact sexual in tot acest timp, fară protecţie! De pe data de 18-19 decembrie, am avut scurgeri portocalii şi foarte slab vizibile. Pe data 21 mi-a venit menstruaţia, a fost tare diferita...primele 2 zile mi-a curs tare puţin şi pe la sfarşitul celei de a 2-a zi, aproape deloc! Din a 3-a zi a inceput sa curgă "cum trebuie" ca şi cum atunci a început. Dupa 4 zile a fost aproape gata am crezut ca imi va trece până dimineaţă(cum se întâmplă de obicei în ultima zi) dimineata m-am trezit cu tamponul plin şi pătată pe pijama. Astăzi suntem în data de 29 decembrie şi am scurgeri abundente şi de un roşu mai deschis! Sunt speriată! Nu ştiu ce să mă fac! Doctorul ginecolog din oraşul apropiat, este în concediu! Nu stiu ce să fac.mă simt slăbită! Vă rog să mă ajutaţi cu un sfat URGENT (menţionez că nu am avut contact sexual în perioada menstruaţiei si nici în ultimele 3 saptămâni ca ea să apară). Mulţumesc!

1 răspuns:
| HazelEyes77 a răspuns:

Noi n avem de unde sa stim ce a provocat sangerarea abundenta putem sa ne dam cu presupusul doar dar e vorba de sanatatea ta si nu se poate juca cu asta. Daca te simti rau si sangerarea continua in cantitati ingrijoratoare trebuie sa mergi la urgente o sa ti o opreasca cumva.