La inceputul relatiei cu sotul meu i-am dat de ales intre mine si fumat (fuma de cativa ani). Efectiv nu suport tigarile! Cum suntem impreuna, e clar ca m-a ales pe mine. A fost foarte greu pentru amandoi, dar i-am fost alaturi si a reusit. A luptat cu viciul asta pentru noi. Sunt 6 ani de atunci. Daca te iubeste cu adevarat, iubirea va fi mai puternica decat un viciu.
Zi mersi ca tine o tigara in gura si nu jucaria altuia.De ce aveti impresia ca puteti controla o persoana si sa-i spuneti ce sa faca? Cu cat o stresezi mai mult si ii interzici asta mai des, cu atat va fi mai tentata sa o faca.Mai bine las`o de tot decat sa o mai chinui asa, gaseste`ti o maicuta ceva pana vei intelege ca este viata ei si poate face ce vrea.Dar totusi las`o, se chinuie prea mult cu tine.
Inteleg ca iti faci griji pentru sanatatea ei, dar nu faci bine deloc. N-ai idee cat de greu e sa te lasi de asemenea lucruri, n-ai cum sa intelegi in primul rand pentru ca nu fumezi si asta strica la voi doi.ea nu te intelege pe tine cum ca iti faci griji pentru ea si tu nu o intelegi pe ea care e mai rau pentru ca ea fumeaza nu tu, asa ca incearca s-o intelegi pana nu e prea tarziu si s-o pierzi de tot!