Sau poate Te A Dezvirginat din greseala
Da mei cand esti excitata vaginul isi schimba marimea. poftim intra in acest site si vei afla mai multe despre corpul tau: potenta.ro
Paiii, vaginul secreta o substanta asemanatoare lubrifiantului si se dilata putin cand esti excitata de aia el a putut si tu nu
nu ar avea de ce sa creada ca nu esti virgina, daca si el e, de unde sa stie?
in plus de asta sunt fete care au himenul elastic, si prima data cand fac sex se intampla sa nu se rupa
n-ai de ce sa-ti faci griji
Cand esti excitata vaginul se dilata si se uda pentru a facilita penetrarea si pentru a nu te irita. Intra si doua degete, dar e probabil sa ti se fi rupt himenul, daca il mai aveai... Nu te speria, stiu ca suna aiurea, iar daca e asa, asta va ameliora durerea primului vostru act sexual.
Nu are cum sa isi dea seama doar asa.
daca esti virgina si o sa ramaneti impreuna o sa isi dea seama cand o sa o faceti ca nu l-ai mintit.
totul e ok
Mai, eu zic ca nu conteaza de cat timp sunteti impreuna, e normal sa va atingeti in zonele intime.
Referitor la intrebarea ta, raspunsul este ca atunci cand esti excitata, dupa cum au zis si altii, vaginul se dilata, si secreta o substanta cu ajutorul careia, degetul sau penisul intra mai usor(aluneca) durerea diminuandu-se.
Nu o sa creada ca nu mai esti virgina, deoarece e ceva normal, vaginul se mai largeste atunci cand esti excitata si se pot introduce si 2 degete, depinde. Nu se va indoi de tine, stai linistita. Bafta pe mai departe si sa va tina :*
Daca nu ti-a curs sange, inseamna ca inca esti virgina, deci nu te ingrijora! Vaginul se dilata cand esti excitata si uda, deci e si normal ca degetul lui sa ii fi alunecat mai usor.
Stai linistita, nu cred ca are motive sa creada ca nu esti virgina. Fiind excitata, adica uda, degetul lui a intrat mult mai usor. Unei fete virgine poate sa i intre si 2-3 degete in vagin, nu ai de ce sa iti faci griji.
Imi place ca multe fete vorbesc de sex aici. indiferent de varsta )! Dar daca le intrebi fata in fata " Ce eu? Sex? Niciodata! " )) Scuze pentru paranteza de dinainte :d, nu ai de ce sa-ti faci griji :*. Ai grija in schimb, nu te lasa usor, e doar o relatie de 3 saptamani!
Vaginul secreta o substanta lubrifianta care a facut degetul sa alunece in momentul in care te-ai excitat acesta marindu-se putin.
Raspuns simplu si la subiect!:daca te iubeste cu adevarat, te va crede ca esti virgine.
Cand esti excitata vaginul se dilata si intra mai usor si degetul si altceva. Daca sustii ca esti virgina atunci ai ramasa la fel chiar daca el a bagat un deget.Himenul difera de la o persoana la alta.Asa ca stai linistita.Tu esti pregatita sa faci pasul cel mare sau nu stii exact ce vrei?
Atunci cand esti excitata, nu prea simti un deget iar clitorisul se dilata. Iar un deget nu poate rupe himenul, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Exista si Himenul elastic.
Care dupa fiecare penetrare se strange la loc ca si cum ai fi virgina(si tu de fapt nu esti)
Mai sincer sa zic esti inca virgina deoarece in momentul in care clitorisul este excitat vaginul se dilata unpica chiar daca esti virgina si un deget reuseste sa intre dar nu mai mult deci in conluzie stai linistita nu l-ai mintit cu nimica
beausingurlamasamea întreabă: