Va trebui sa scapi de aceasta anxietate, si sa te imprietenesti cu ea inainte de a o aborda, dar in locul tau m-as grabi inainte sa treaca timpul si sa ti-o fure altul de sub nas.Bafta!
Ai dreptate Keith el trebuie sa fie mai romantic cu ea caci daca o tine tot asa vine altu si eu fura.
Mai cunosc persoane de genul lui si pierd in privinta asta cei care nu vor sa isi expuna sentimentele indiferent de riscuri, ideea e sa ai curaj, chiar daca ii da un raspuns negativ desi nu cred macar in sinea lui sa fie bucuros ca a incercat decat sa ii fie necaz dupa aceea si sa ii para rau.
Cel mai dificil moment pentru un baiat este atunci cand incearca sa cucereasca o fata. Fetele pot fi foarte complexe atunci cand se lasa cucerite. Inceraca sa intri in vorba cu ea, fa-o sa rada (castigai incredera), acordai atentie, intr-un cuvant incearca sa te apropii de ea.
Pai scoate o la o cafea, stai de vb cu ea, gasesti un subiect interesant...pe care l stie si ea apoi daca vezi ca ii face placere sa discute cu tine incepi sa te implici mai mult, iar dupa cateva intalniri ii explici cum sta situatia, ca ti place de ea si vrei sa ai o rel cu ea.
Salut.Pai nu o cunosc pe fata ca sa stiu ce poti face dar asa in mare parte incearca sa fii dragut cu ea.Vezi ce ii place, incearca sa o scoti pe afara....sa o. impresionezi prin ceva romantic ^^
Te inteleg, dar stii vorba aia, nu risti nu castigi, incearca.Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: