anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, TPU. am si eu o intrebare despre. sarut.

Bun, sa incepem cu inceputul. am 13 ani, imi place fe o fata de 11. chiar daca sunt mai mare ca ea cu 2 ani, nu cred ca e asa mare diferenta. in fine, eu fiind timid, i-am spus varului meu sa-i spuna ca o plac. dupa i-am spus sa o ia asa pe ocolte, ca si cum ar fi el curios daca m-ar place sa-mi zica mie. bun, ea i-a spus lui ca "nu, el unde este? as vrea sa-i spun ceva." a zis ca a stat un pic pe ganduri dupa ce a spus aia cu "nu" oare nu a vrut sa-i spuna lui ca ma place si vrea sa-mi spuna mie? ce credeti ca ar putea sa-mi spuna? bine. ar putea sa-mi spuna orice altceva daca stam sa ne gandim logic laughing Si daca mi-ar spune ca si ea ma place, o pot saruta dupa aceea? vreau raspunsuri la intrebarea 1 si intrebarea 2.

intrebarea 1. ce credeti ca ar putea sa-mi spuna din ce am scris mai sus?

intrebarea 2. o pot saruta daca imi spune ca si ea ma place?

cu sarutul. vreau sa fim singuri, sa fim doar noi 2, sa nu se simta naspa daca e sa spunem asa.

funda celui mai bun raspuns, mersi :v

Sanatate si numai bine.

ps. un raspuns mai argumentat daca se poate si fara misto tongue

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 11-13 ani nu este cazul sa va sarutati, voi sunteti inca copilasi mici si este indicat sa va jucati cu papusile, masinutele si eventual, sa va uitati la un desen animat, nu sa imitati oamenii mari.

| mihai69 a răspuns:

1. Va spune probabil că încă nu o interesează băieții în general.
2. Având în vedere #1, ce rost ar avea?!?