anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, TPU. am si eu o intrebare, pentru fete, pot raspunde si baietii, daca ar fi fost fete, daca ar fi facut asta.

deci, intrebarea. fetelor, voi v-ati saruta cu un baiat care are dintii strambi? eu ii am un pic cam mult, unul din fata este stramb, cand rad se vede naspa si cand deschid gura. nu iese in fara gurii, dar unu e stramb si unul bun, stiti. dintii aia 2 din fata. eu am unul stramb si unul bun, mai am si altii strambi dar aia nu prea se vad. doar ala din fata este mai stramb asa. cam mult. am 13 ani, multumesc. daca imi poate raspunde o fata la intrebarea asta, de o fata am nevoie aici :V la baieti, mai putin.

funda fetei care imi da cel mai bun raspuns si cel mai argumentat, as vrea sa sarut si eu o fata. o plac si mna :v nu stiu cum se va simtii ea cand o voi saruta cu dintii astia. cel putin, cu dintele ala. afecteaza cu ceva sarutul?

funda

o seara/zii buna.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta daca dintii sunt stambi atat vreme cat igiena orala este buna si nu-i miroase gura.

Dar nu m-as saruta cu un copilas de 13 ani, asta este foarte sigur! L-as invita sa mai creasca si sa se intoarca peste 4-5 ani! happy

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca asta conteaza cat timp esti curat.
Cine te place te place asa cum esti iar daca pentru tine asta este un defect care te deranjaza puneti aparat e si la moda

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu toată ţara are dinţi perfecţi, dar ca să nu mai fii complexat îi poţi ruga pe părinţii tăi să îţi cumpere un aparat dentar. Vei avea dinţii drepţi şi frumosi.

| petitconseil a răspuns:

Iti poti pune o proteza dentara care sa-ti indrepte dintii, cu cat mai repede cu atat mai bine, si asa vei fi linistit, fara sa-ti mai faci atatea ganduri.Mai ales ca acum esti elev, n-o sa te coste asa scump.Crede-ma ca functioneza lucrul asta, e cel mai bine asa, si nu vei mai avea nesiguranta asta niciodata.Numai bine iti doresc.