Nu,daca tine cu adevarat la tine,nu se va plictisi,chiar daca intre voi nu exista,inca,relatii intime(intr-o relatie sunt lucruri mult mai importante).Ba mai mult,daca el isi doreste sa faca acest pas, dar tu nu te simti pregatita, te va astepta.In orice caz, este bine sa-l surprinzi uneori, pentru a nu interveni rutina.Aceste surprize,in schimb,nu trebuie sa aiba tenta sexuala, cel putin momentan, fiind la inceputul relatiei.Numai bine.
Daca te iubeste cu adevarat.ar trebui sa aiba rabdare cu tine pana vei fi pregatita.parerea mea
Fiecare relatie este altfel.Depinde de tine, de el, de cum va petreceti timpul si cum simtiti nevoia.Depinde ce varsta aveti. este important sa te simti pregatita sa intretii relatii sexuale cu el.Din punctul de vedere timpul fizic nu este important.
Pai da, avem putin timp 3-4
saptamani in orice caz ma amuza fapul ca
imi spune ca parca ma comport ca o ´´virgina´´, of barbati astia se gandesc doar la sex.
A spus-o,cel mai probabil, in gluma, mai mult ca sigur nu voia sa insinueze nimic prin asta.
Asa e! ma bucur k ma respecta, asta e cel mai important cred ca altul mi-ar fi spus bye.bye de mult
Atunci inseamna ca puteti discuta deschis. Discuta cu el si vezi ce parere are.Intr-o relatie este importanta comunicarea si sa puteti discuta deschis. Daca nu te simti pregatita poate nu te atrage indeajuns sau ai o retinere.Din punctul meu de vedere intr-o relatie este important sexul(nu spun ca trebuie sa intretii relatii sexuale cu oricine iti iese in cale) deoarece este un lucru normal mai ales la aceasta varsta.Si adevaraul este ca la aceasta varsta baietii nu primesc dintr-o parte.primesc din alta
Fiecare lucru are momentul lui. Daca o lungesti prea mult s-ar putea sa iti pierzi tu dorinta sau sa pice el intr-o pasa nefericita. Nu se plictiseste sa iasa cu tine, cata vreme va simtiti bine impreuna tensiunea sexuala se acumuleaza si asta e unul din cele mai bune leacuri impotriva plictiselii. Asa-zisa plictiseala apare doar daca sexul e singurul lucru pe care il voia de la tine, caz in care oricum n-ar merge relatia. Insa sexul face si el parte din distractie, pana la urma este unul din motivele pentru care exista cupluri - iar daca o sa lipsesti relatia voastra de sex, mai ales ca din ce zici ai facut deja sex cu altcineva, atunci ar trebui sa-ti dai seama de ce nu vrei tu. Dupa o luna va cunoasteti destul de bine, asa ca e ceva ce poti discuta cu el, si sa fii sincera. Inca un sfat: daca nu te simti atrasa suficient de el, cauta sa nu-l amagesti prea mult - chiar si sarutul e un gest ce face parte din preludiu. Pe alta parte, sa nu faci sex decat pentru ca iti doresti tu, nu din cauza altor motive. Daca iti doresti destul, motivele care te impiedica incep sa dispara.
Multumesc pentru raspuns,,,da ai dreptate,, doar ca.nu e ca nu imi doresc, dar e acel ceva
Defineste mai clar acel ceva. Si te-ai gandit daca vrei sa o faci totusi in viitorul apropiat, sau cand iti imaginezi ca ti-ai dori suficient?
Nu stiu.pur si simplu nu ma simt pregatita... poate ca are si legatura k fapul k ma gandesc k baieti in ziua de azi se gandesc doar si Doar la sex
Deci e o oarecare teama ca s-ar folosi de tine E in regula, cata vreme asta nu se transforma fix in situatia opusa. Daca totul decurge normal o sa mai prinzi incredere in el si o sa te apropii treptat. N-ar fi rau sa discuti si cu el unele chestii, comunicarea buna o sa va ajute mult. Asa iti spune si el ce gandeste, si tu la fel, va dati mai bine seama de unele lucruri si din cuvinte si din gesturi.