Atunci, vorbeşte cu gaşcă lui. Trebe să ştii măcar pe unu de acolo. Date bine pe lângă ei. Astfel, o sa-i atragi atenţia. Pune adesea întrebări despre el. P.s. : şi eu mă afluu în aceiaşi situaţie, şi îmi vine să tip ori de câte ori îl văd. Şi, nu ştiu cum să-i atrag atenţia. Un coleg de clasa îl cunoaşte, şi îi pun întrebări frecvente despre el. Şi l-am rugat să vorbească cu el. Apoi, încă nu ştiu nimic. s
Afla-i facebook-ul, dai niste like-uri si comenturi frumoase, cere-i adresa de mess sa mai vorbiti si this is it.
Eu chiar tip cand il vad pe hol... si sa stii ca multi colegi de`ai mei il stiu. as putea merge acasa cu el dar nu pot. adica nu stiu nu ne cunoaste face 2 face... am vb foarte putin pe facebook, dar nu ne conastem bine. plus ca prima data cand am vorbit pe facebook m-a intrebat direct cati ani am ), ce poate insemna asta )
Inseamnă că " are chef " şi "poate " de o relatie. Poate îl interesezi. Dar, am şi eu o întrebare. Câţi ani ai?
De ceeee? )
Atunci, vorbeşte cu gaşcă lui. Trebe să ştii măcar pe unu de acolo. Date bine pe lângă ei. Astfel, o sa-i atragi atenţia. Pune adesea întrebări despre el. P.s. : şi eu mă afluu în aceiaşi situaţie, şi îmi vine să tip ori de câte ori îl văd. Şi, nu ştiu cum să-i atrag atenţia. Un coleg de clasa îl cunoaşte, şi îi pun întrebări frecvente despre el. Şi l-am rugat să vorbească cu el. Apoi, încă nu ştiu nimic. s
Eu zic sa faci tu primul pas prin a-l saluta si a-i zambi cand il vezi pe coridor. In felul acesta sigur te va observa si cu timpul o sa va angajati in discutii si va veti cunoaste mai bine.
Hmm si eu sunt in situatia ta si exact suntem la aceiasi scoala la acelasi etaj e mai mare decat mine cu un an .Eu pentru inceput am procedat asa: i-am aflat numele l-am cautat pe facebook i-am dat cererea si mi-a acceptat-o dar mi-e frica sa vorbesc cu el.Dar el ma cunoaste pe mine ca am stat o data langa el pe autobus, si ne mai aruncam priviri din cand in cand . Eu zic sa incepi asa sa te lovesti din greseala de el sau in pauze sa tot mergi unde e si el si sa ii arunci cate o privireEu una asa fac si cam functioneaza. Sper ca ti-am fost de ajutor catusi de putin Succes :*
Spune-i invata vrei sa ne cunoastem vrei sa ne iubim sa iesimi in parc, club, discoteca, bar, noaptea in strada sa ma saruti, sau direct i spui hai la pat sa ne ****