| razvan2330 a întrebat:

Buna seara TPU as avea nevoie de niste sfaturi am probleme cu sotia mea, ea e procuror si de o saptamana efectiv nu ma mai baga in seama, cand e la munca uneori nu raspunde la tel imi zice ca era cu judecatorul, cand ajunge acasa sta tot timpul cu niste documente in fata cand ii zic ca vreau sa vorbim imi zice nu pot acum am de lucrat efectiv nu ma asculta nu vrea sa vorbeasca ce as putea face sa pot vorbii cu ea va eog niste sfaturi

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Sotia ta are un loc de muncă extenuant, sunt sigur ca are foarte mult de muncă, asa ca fii intelegator si nu cauta sa o acuzi de nimic, ea munceste si la serviciu, si acasa, asa ca tu daca poti ajută o la toate lucrurile pe care stii că le făcea ea cînd ave a timp, iar ca sa o relaxezi, si sa o binedispui, ca ea vine obosită, fă i masaj, si vezi cum reactioneaza, poate vei rîde de mine, dar ce te costă sa i faci un masaj din cap pină in picioare? Ca sigur o dor si pe ea toate, incepind cu durerile de spate, coloană, pină in talpă. Ce varsta ai tu? Dar ea? Mersi si mult succces.

| razvan2330 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 25 ea 27

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru razvan2330):

Multumesc pentru funda, masajul îi place sotiei tale?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru razvan2330):

Mersi mult pentru raspuns, păi atunci apuca te de treaba, fa i in fiecare seara masaj, saraca e terminată de oboseală, cred ca poartă si tocuri.

11 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Trebuie s-o intelegi, are un loc de munca care o solicita extrem de mult.

Inainte sa va culcati sau oricand o vezi putin mai libera, fa-i un masaj si spune-i cat de mult o iubesti, nu o lasa sa uite asta si fa-o sa-si doreasca mereu sa vina acasa cu placere unde sa o astepte un sot intelegator si iubitor

| Emilian65 a răspuns:

Intelege-o, poate este ocupata cu problemele de serviciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai in preajma ei pentru a prinde momentul in care sa-i vorbesti. Daca te respinge, te trimite sau nu te asculta sigur nu te mai doreste, iar interesul ei este doar munca.
Problema e la ea, nu la tine. Incearca sa o distragi putin pentu a-si aminti ca are un sot(luati masa impreuna, mergi sa o aduci acasa de la serviciu etc). Conteaza cum se comporta ea de obicei, daca nepasarea si indiferenta fata de tine e ceva normal in casnicie, ar fi cazul sa fi si tu asa. Va incerca sa afle ce ti se intampla, urmand sa discute cu tine mai mult pentru a rezolva aceasta problema pe cale amiabila sau printr-un divort.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, comite o ilegalitate. Astfel vei avea suficient timp sa vorbesti cu sotia ta.

| dragodana a răspuns:

Salut! E atat de stresata cu noul loc de munca incat a uitat ca mai trebuie sa fie si sotie.Las-o in pace pentru un timp pana sa acomodeaza cu noile indatoriri. Apoi invit-o in oras, un week-end pe unde ii place ei, chestii romantice.Mai ajut-o cu treburile casnice.Chestii d-astea.Nu te bosumfla ca mai rau o indepartezi.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Dar poate chiar este ocupata cu jobul, trebuie sa o intelegi si pe ea. Meseria pe care o are nu e chiar atat de usoara si trebuie sa se implice din plin in ceea ce face.
Mai las-o putin timp, daca mai continua asa, incearca sa porti o discutie serioasa cu ea. Atunci ii poti spune tot ce simti.
Succes!

| Coquina a răspuns:

Nu mai fi boring si neinteresant.