| AirSensei a întrebat:

Bună seara TPU. Aș avea o întrebare. Am avut o relație mai intimă cu iubita mea și am impresia că am ejaculat în ea(nu știu sigur). A luat pastila de a doua zi la 15 minute după ce s-a întâmplat. Din ce am citit, pastila are o rată de eficacitate de 95-97% în primele 24 de ore. Nu prea există șanse să rămână însărcinată nu? Sau dacă există sunt foarte mici? Menționez faptul că mâine dimineață va face și un test de sarcină la prima oră.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sansa exista intotdaeuna, mai ales daca corpul ei este imun la pastuila de a doua zi. Au fost nenumrate cazuri, chair aici pe forum, care au venit si s-au plans ca pentru ele pastila nu si-a facut efectul si au ajuns sa faca avort chirurgical.

Dar prezervativ de ce nu folosesti?
Ca nu musca, nu doare, nu manaca pe nimeni de puta dar protejeaza total la sex.

Este imposibil ca hormonul gravidiei sa apara atat de repede in sange sau urina, de aceea sunt recomandari stricte sa le faci, dupa cum urmeaza:

-Un test de sarcina cu urina, se poate face numai dupa 21 de zile de la ultima partida sexuala.
- Un test de sarcina din sange, se poate face numai dupa 14 zile de la ultima partida sexuala.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Șansele de a rămâne gravida sunt minime.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Face testul deageaba. Hormonul hCG apare dupa 21 de zile. Atunci sa faca testul.

Pe viitor protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).

| AirSensei explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Păi și dacă a luat pastila de a doua zi, n-ar trebui să mai existe vreun risc, nu?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AirSensei):

Pastila de a doua zi prezinta risc pentru sanatatea ei. Citeste cu atentie prospectul si efectele secundare

| AirSensei explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Le-am citit atât pentru mine, cât și pentru ea. Amândoi am luat la cunoștință și ea a zis că este perfect conștientă că i se poate întâmpla orice. Eu aș dori totuși răspuns la ceea ce am întrebat în răspunsul meu de mai sus la afirmația ta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AirSensei):

Cum am scris mai sus, sa faca testul la 21 de zile dupa contactul sexual.
Iar pe viitor protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).