| DClaudiu a întrebat:

Buna seara TPU.

As dori sa pun si eu o intrebare.

Vreau ca prietena mea sa vina la mine sa stea pe ascuns o perioada pana fac rost de chirie.

Dar i este frica. De parintii mei sa nu isi de-a seama ca e la mine in camera.

I-am zis ca alta solutie nu este ca sa ne vedem cat de curand..Decat daca stam separati nu stiu cate luni.

Credeti ca e o idee buna?

O iubesc mult de tot dar nici sa stau fara ea nu pot.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Fata are dreptate,cum sa se ascunda in casa parintilor tai?
Realizezi cam ce scandal ar provoca intalnirea ei la baie,in toiul noptii cu unul din parinti?
E casa lor, respecta-i si daca iti iubesti si-ti respecti prietena, ia-o de mana, adu-o in casa si informeaza-ti parintii ca de azi locuiti impreuna.
Fii corect si-ti poti usura viata, nu te incurca intr-un sir de minciuni si neadevaruri care ti-o pot complica ingrozitor!

regis
| regis a răspuns:

Cum sa nu isi dea seama ai tai?
Alta solutie este: sa le propuneti la ai tai varianta asta, sa devina oficiala.

| MiruD a răspuns:

Nu. Nu este o idee buna. Pentru ca minciuna are picioare scurte si se va afla. Si vei starni alt scandal, si nu cred ca vrei asta. Lasa lucrurile asa cum sunt.

Răspuns utilizator avertizat
| miruna854 a răspuns:

Mai daca tu o iubesti... E normal sa ii fie frica deoarece vor exista consecinte sad Gaseste si tu repede o chirie ceva ca se poate si in cateva zile daca iti dai silinta deoarece daca tu chiar tii la ea nu care cumva distanta sa te faca sa nu mai simti asta asa de puternic big grin daca as fi in locul ei si mie mi-ar fi frica si parintii tai cred ca o sa-si dea seama... Mai bine discuta cu ei daca sunt intelegatori, si vezi ce faci poate gasesti o chirie intre timp