Trebuie sa fii tare, sa-ti revii.viata trebuie sa mearga inainte! iti inteleg durerea! nu ramane decat sa ii pastrezi o amintire placuta fintei pe care ai pierdut-o!
Nu pot suporta gandul ca am pierdut-o, ai mei mi-au zis sa merg la un psiholog pentru consolare dar nu vreau nimic, nu mai conteaza nimic timpul a ramas in loc
Timpul o sa rezolve tot poate ar trebui sa mergi la un psiholog... ma rogh daca simti nevoia
e asta e viata cu bune cu rele nai ce sa faci gandeste-te ca poate e mai bine cine stie...nu te mai gandi la el/ea stai de vorba cu prieteni... ocupati timpu succes
La intrebarile tale ar trebui sa mergi la un preot sa te aline! De asemenea un psiholog este necesar ca sa te echilibreze.Intr-o situatie similara, un prieten a stat o luna intr-un spital-hotel de psihiatrie, la Timisul de Sus. Nu te juca cu viata ta! Lasa-i pe ceilalti sa te ajute, fiecare cu ce poate. Consolarea pe care am auzit-o in astfel de situatii este ca Dumnezeu ii ia prematur pe cei mai buni dintre noi! In popor este o vorba:"Nu da Doamne omului cat poate sa duca!"
Salut, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar sfatul meu este sa incerci sa iti revii in timp crezi ca ea ar fi vrut sa te faca sa suferi, eu cred ca si ea s-ar bucura daca te-ar vedea pe tine ca iti traiesti viata in continuare. Ar trebui sa vb cu prieteni sa incapi incet incet sa o uiti pentru ca poti sa faci o boala pentru asta si nu mai revii a realitate. Este foarte greau dar trebuie sa revi la realitate si sa incerci sa traiesti din nou si in sufletul tau o sa fie ea tot timpu... Ai girja de tine si ocupa-ti timpu cu tot ce poti nu sta. ca o sa ramai pe loc. Si nu e bine si gandeste-te ca si ea ar vrea acelasi lucru. Condoliantze
Dumnezeu are nevoie de ingeri pentru ca in ultima vreme sunt prea multi draci.Stii ce ar fi vrut persoana iubita? Sa fii fericit.Si tu esti dator sa ii indeplinesti dorinta.De uitat nu o vei uita niciodata, nu ai cum si poate ca nici durerea nu se va estompa in timp dar mergi mai departe
Nu vei pierde doar o persoana draga.Vei pierde multe cand te astepti mai putin
Stiu cum e si mie mi s-a intamplat mi-a luat bunik si un bebelus nici acum nu imi vn sa crd ca s-a intamplat trebuie sa fii tare sa treci peste gandestet ca poate si acolo e bine ea e ingerul tau pazitor are grija de tine fii puternik si o sa treci peste toate si ea va fi o amintire frumoasa din viata ta pe care nu o sa o uiti