Cred ca prietenele tale au un pic dreptate nu trebuie sa-ti ineci amarul in plansete si suspine, trebuie sa te calmezi, sa nu mai fii disperata dupa el.Din cate am citit ai spus ca te-a intrebat daca vrei sa fii iubita lui si tu ai refuzat pe motivul distantei.Atunci ce te deranjeaza? Faptul ca te evita?[evita-l si tu si basta]Faptul ca n-are incredere in tine ca nu tu l-ai sunat [spune-i sincer convingerele vrea sa te asculte sa te asculte nu nu]Sfatul meu nu mai fi disperata si nu mai plange ca nu merita.Bafta!
Esti sigura ca te place? Poate si-a dat seama ca tu il placi si a avut bun simt si de aceea te-a intrebat! Si nu mai suferi ca si mine...Si eu am suferit dupa un baiat care il placeam, dar acum sunt bine sti de ce? Pentru ca l-am uitat! Cum? Simplu! Ma rog a trecut un an cu tipul ala si mi-a trecut! Ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate!(Desi eu am fost nerabdatoare sa astept as ca am facut urmatorul lucru: Mi-a gasit o ocupatie si m-am prefacut ca nu-l mai plac asa el sa simtit cam ciudat..cred!) Sa lasam viata mea acum despre tine. Un sfat: Cand te mai vezi cu el prefate ca nu-l mai placi(ceea ce va fi mai greu)si poarta-te mai rece cu el. Ca si cum ati fi doar prieteni...DOAR prieteni sau poate mai RECE ca si cum abia v-ati intalnit sau fa-l gelos(Vezi daca iti merge)sau spune-i tot ce simti! Daca e o fire blanda poate te va intelege! Si incearca sa-l suni mai des sa vorbiti mai des. Oricum bafta si. sper ca te-am ajutat!^_^
Poti sa ii spui ce simti de fapt si ce te deranjeaza...ca tu simti ca el se indeparteaza de tine si ca nu vrei asta deoarece ai anumite sentimente pentru el. Daca atunci ti-a cerut sa fii iubita lui inseamna ca si el simtea ceva pentru tine si poate refuzul tau l-a facut sa se indeparteze. Incearca sa vorbesti cu el pentru ca asta e cel mai bine si asa poti fii sigura de ce crede si el si nu o sa mai existe un ''poate''. Asta e parerea mea. Te-am pupat si ai grija ce faci :*