Ăăăm, nu ştiu ce să spun. Dacă ea a spus că te place ca pe un coleg... Mă tem că nu este dispusă să aibă o relaţie cu tine, dar asta nu înseamnă că ai pierdut-o sau nu mai poţi da ochii cu ea sau ceva de genul ăsta. Şi chiar dacă ai avea bani pe mână, tot nu cred că ar merge. Fetele de vârsta asta nu prea sunt interesate de bani. Bineînţeles că poţi să-i iei un buchet de flori sau ceva pentru o aniversare sau nu neapărat. În fine, cel mai bine e să fii tu însuţi şi, dacă te place cu adevărat, îşi va da seama că eşti potrivit pentru ea. Ţi-o zic din experienţă, nu din vise
Te vede ca pe un coleg, te place ca pe un coleg, deci nu vrea o relatie cu tine[acum ca mai tarziu se poate razgandi]
Frate acum serios daca nu ai banii nu ai nimic, dar exista o posibilitate mergi la sat si te imprietenesti cu o fata de acolo ca la oras e scump, toate spun isi vor spune ca iubesc sufletul eu spun ca iubesc banul
Ti-a spus ca te place doar ca pe un coleg deci n-ai pierdut-o definitiv.Incearca sa ramai prieten cine stie poate mai tarziu ti se va indeplini dorinta.Incearca totusi sa nu pari disperat fetelor nu le plac baietii disperati.Acum ai nevoie de un prieten adevarat ca sa scapi de sentimentul de singuratate. Apropo nu trebuie sa vb pe facebook, era mai bine daca ii spuneai in fata.
Daca ti-a precizat ca te place "ca pe un coleg" e destul de clara treaba. Parerea mea. Adica DA- ai pierdut-o de iubita, dar va ramane probabil amica cu tine. Asta e.
Multumesc mult pentru pareri, m-au ajutat mult. Iar la bani ma refeream din cauza ca nu poti cumpara flori, ciocolate, ursuleti, acadele sau mai stiu eu ce fara bani. (Pacat ca pot da doar o funda, meritati toti!)