Sal.pai prin comportament.adica sa-i arati asta. poarta-te frumos cu ia fa-i declaratii, atentii si etc.chestii din astea
Off doamneee
De ce credeti toti ca ''dovedirea'' asta se rezuma la vorbe si atentii?
Credeti ca doar asta ne intereseaza?Doamneee
deci... Vrei sa ii dovedesti? O.ca.Asteapt.o si cand iesiti impreuna.Pup.o(pe obraz), da.te la ea(dar nu in exces), poti sa ii oferi cadouri dar nu ff multe pentru ca va crede ca vrei sa o cumperi:-&
Deki.Prin urmare. FETELOR NU LE PLACE SA FIE CUMPARATE SAU MINTITE CU VORBE Noua trebuie sa ne aratati ca puteti sa faceti orice ca sa ne aveti:X
Succes:*
Cuvintele nu ajuta tot timpul, simplu te apropii de ea si ii zici,"stiu cum sa-ti dovedesc ca te iubesc" siiiiiiiiiiiiiiiiii, o pupi pe buze...sa nu o saruti din prima
Pai in primul randnu trebuie nimic dovedit! Ce vrea?! Sa ii aduci stelele sau luna de pe cer?! Fi atent! Daca vrei sa dovedesti ceva fi original! Totul vine din interior! Din sufletul si inima ta! Ex: poezie de dragoste sau un trandafir(un fir!)rosu sau alb! Sper ca am fost de ajutor! Bafta!
Zii tot ce simti pentru ea,fa-i complimente multe, vorbeste-i pe un ton linistitor, adorabil si sentimental! sper ca te-am ajutat.multa bafta