anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU! As vrea sa stiu ce parere aveti. Sunt intr-o relatie de o luna deja.nu ne vedem chiar in fiecare zi, pentru mine ii ceva normal mai am eu de facut lucruri la fel si el.

Eu de felul meu sunt mai timida, am 17 ani si in afara de relatia asta am mai avut relatii dar asa de distractii adica..nu eram mai mult de doua saptamani si dintre toti.el cu care is acum ii alcumva.

Amandoi avem lucruri in comun, el mi-a zis ca il atrag ca is asa mai timida ca am fost exact ca si el si cand ne vedem ..suntem ca si niste doi copilasi, intr-o seara am iesit afara si deja era tarziu si m-o chemat sa dorm la el acasa si asa.A zis ca ne uitam la un film chestii din astea si mi-a mai spus ca daca vreau pot sa dorm in alta camera dar i-am zis ca nu.

.Cand am fost cu el in pat aproape toata noaptea ne mangaiam unul pe altul, ne uitam unul la altul in ochi si ne zambeam si am dormit imbratisati. Dimineata m-o rasfatat super mult. Cand ne uitam unul la altul nu avea cuvinte si mi-a spus ca de mult nu o mai simtit sentimentul asta.

Dintre toti cu el ma simt cel mai bine..cand trebuie sa ma intalnesc cu el nu mi-e asa rusine ca m-am obisnuit super mult cu el din prima doar simt aceei fluturasi..in schimb cu ceilalti cand trebuia sa ne intalnim nu voiam ca nu mai puteam de emotii si asa daaar cu el ii alcumva nu stiu.

Pana acuma nu mi-a dat de inteles ca sta cu mine doar sa o facem, eu tot ma gandesc ca face teatru la inceput..Nustiu,mi-e asa frica de iubiree adica oflaughing)Cu siguranta v-ati dat seama dupa ce v-am zis mai sus ca eu inca mai sunt virgina happy.El ii cu doar 3 ani mai marehee hee
Voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Simplu fapt ca ati DORMIT impreuna si dimineata te-a rasfatat si asa, si restul ce ai mai scris tu acolo, nu sta cu tine doar din interesul de a o face. Daca te va iubi, sau daca te iubeste, te va intelege si te va astepta.

| Subaru1982 a răspuns:

Dacă intro prietenie care se dezvoltă. In timp apar ganduri prejudecati, trebui sa te gandesti daca nu cumva esti geloasa. Si pers.geloase sunt cele mai de evitatpersoane. Mai bine singur decat cu o peroana geloasa... Deci lasa temerile si invata sa te daruiesti treptat adica nu numai brate si sex. Sa te daruiesti jertindute sa-i faci de mancare si diferite cucruri care apartin de viata reala. Iubirea inseamna jertfa. Si doar daca o sa ramai indragostita e grav. Trebuie sa sa stii ca aceasta e ceva hormonal care tine maxim 2 ani. Tu trebuie sa te lupti pentru mentinerea unei prietenii altfel oricat de bine ti se pare acum, asa nu o sa ti se para mai tarziu.