| MihaitaNumarSase a întrebat:

Buna Seara TPU, astazi a venit prietena mea la mine si am facut sex cu ea. Tin sa precizez ca am facut sex neprotejat si era foarte strampta incat a trebuit sa o largesc cu degetele ca sa intre. Dupa actul in sine acum seara capul penisului e rosu si pielita care acopera capul, cand il decalotez e rosie. Dece? Am vreo boala? Sau am dat eu prea tare in ea? Mi-a zis ca isi face analizele o data pe luna si nu are nimic. Multumesc ofer funda pentru cel mai detaliat raspuns.

Răspuns Câştigător
| m00n a răspuns:

Forta mare de frecarehappyDaca nu ai secretii dimineata sau probleme la urinare esti perfect sanatos si problema ta o sa treaca de la sinehappy

| MihaitaNumarSase explică (pentru m00n):

La ce te referi prin probleme de urinare? Sa ma usture? Sau ce? Si ce secretii?

| Azµre a răspuns (pentru MihaitaNumarSase):

Usturime, arsură, jenă.
Secreții gen scurgere verde, maronie, de pe uretră.

| m00n a răspuns (pentru MihaitaNumarSase):

Daca exista o infectie la barbati de orice fel se manifesta prin uretrita(usturime si dificultati la urinare)si prin aparitia unor secretii discrete de dimineata, pentru ca barbatii nu reactioneaza atat de rau la infectiile genitale ale femeilor

Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Sid aca te freci pe mana pielea se inroseste de la frecare.....ai primit raspunsul

| MihaitaNumarSase explică:

Acum cateva minute ma usturase dupa ce am urinat cam cateva minute (5 min) pielita aia care acopera penisul si acum mai simt din cand in cand ca ma gadila :-s. E normal?