| Rodnrfods a întrebat:

Buna seara, TPU. Astazi am o intrebare destul de lunga. Sunt in a 5-a, am 11 ani, sunt o fire simpatica, nu sunt timid. VA ROG SA MA AJUTATI, imi place de o fata de la mine din clasa. E de varsta mea. In primul semestru am stat cu ea in banca la franceza. Acum, simt altceva, nu e doar o colega de banca. In semestrul acesta am inceput sa o plac. Nu stiu, s-a maturizat cu mult si e mai frumoasa. Faza e ca e noua si nu stiu prea multe despre ea. Nu sunt timid, adica vreau sa zic ca, cu prieteni buni sunt numai in centrul atentiei, dar cand intru in vorba cu ea, imi pierd tot curajul si ma emotionez foarte tare. Mi-e frica sa nu gresesc. Eu cu ea nu vorbesc ca, cu prietenii: Ce faci, bai? Frate, ce mai zici? Cu ea am vorbit chestii de genul: Ai un pix, imi dai o foaie? (neinteresant). VREAU SA IMI DATI NISTE SFATURI PENTRU A NU MA MAI EMOTIONA IN PRIVINTA EI!

DESPRE EA: EA E DRAGUTA, FRUMOASA... ARE MULTI PRIETENI (CA MINE). PROBLEMA E CA MEREU STA CU 2 PRIETENE DE-ALE EI SI NU E SINGURA NICIODATA. Vreau sa prind curaj si sa vorbesc cu ea intre 4 ochi. E SINGURA NUMAI ATUNCI CAND SE DUCE LA BAIE. Nu pot sa ma duc la ele, pentru ca eu vreau sa fiu singur cu ea.

VA ROG TARE MULT SA MA AJUTATI LA CELE 2 PROBLEME: 1. SA PRIND CURAJ IN PRIVINTA EI SI 2. CUM SA-I SPUN CA O PLAC. Am uitat un MARE DETALIU: ACUM CATEVA ZILE, 2 PRIETENE DE-ALE EI MI-AU ZIS CA MA PLACE. EU: CE?!, dar IN GANDUL MEU: YES, YES!

SA MA SCUZATI DACA AM FACUT CATE 1 GRESEALA, NU AM STAT SA MA CORECTEZ.

DAU FUNDA CELUI/CELEI CARE IMI DA UN RASPUNS CORECT DIN PUNCT DE VEDERE! MULTUMESC PENTRU FIECARE RASPUNS!

5 răspunsuri:
| Kent_Veronika_1984 a răspuns:

Daca nu-i spui ce simti nu va sti niciodata! important este sa stie chiar cu riscul sa rada de tine, asa macar sti ce fel este si cum gandeste, daca si ea te place si de fapt va ascudeti reciproc? spune-i ca vrei sa-i spui ceva intre4 ochii apoi invit-o la un suc, vezi cum reactioneaza! e important sa stie si ea si sa-ti invingi teama!

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i ca o placi si ai sa vezi ca se schimba situatia.

| SwEetAnnIs a răspuns:

Daca te place, nu ai ce pierde, deci ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii spui, iar despre curaj, cum am mai spus, nu ai ce pierde, daca te place, nu cred ca te va refuza, daca nu poti vorbi cu ea la scoala, incearca sa vorbiti pe facebook sau altfel, unde o intalnesti, incearca sa discutati si sa cauti sa ii spui ceea ce simti, ia-o incetul cu incetul asa va veti apropia. funda?

| AndradaE a răspuns:

1. Ia-ti inima in dinti. Daca nu risti nu castigi, iar aici e vorba sa nu pierzi sansa cu ea. Nu astepta niciodata prea mult, nu gandi incat sa fi emotionat, doar fa-o! 2. Cu atat mai mult, e momentul. Daca te place si tu o placi e perfect. Ia-ti 60 de secunde de curaj si spune-i dupa care totul merge de la sine. Succes! happy

| MaharradJah a răspuns:

Eu sunt RODNRFODS, mi-am facut alt CONT pentru ca mi-am UITAT ID-UL si PAROLA si IMI PARE RAU ca NU pot da FUNDA, dar v-am CITIT RASPUNSURILE si DUPA MINE la toti v-as da FUNDA pentru ca M-ATI INTELES, iar LUNI ii voi ZICE FETEI si INDIFERENT DE RASPUNS, voi scrie UN MESAJ in care va voi MULTUMI!