| vulpitaa18 a întrebat:

Buna seara TPU.
Baiatul de care imi place are de curand iubita (eu il plac de cam mult timp, am incercat sa ma apropii de el si nimic)ce as putea sa fac? Stiu ca ar trebui sa imi continui viata si sa uit de el dar pur si simplu nu pot sa trec peste. Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Cam asa am patit si eu recent. Dar nu cu crush-ul, ci cu un mini-crush. Dar este foarte nasol si asa, incepi sa simti ura si dezamagire absoluta desi omul ala nu are nici-o vina.

Daca te afecteaza foarte tare, mai bine mergi si ii spui ce simti pentru el, si poate ai noroc. Eu de regula nu-s atat de afectat si trec usor peste.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să-ți continui viața și să treci peste, e clar că omu nu e interesat de tine. Nu pot să vă înțeleg pe ăștia care stați și vă pierdeți timpul după oameni care nu-s interesați de voi. Înțeleg suferința după cineva cu care ai avut relație, sau o chestie acolo, da efectiv voi stați și plângeți după un străin că nu e ca și cum ai avut ceva cu el

| vulpitaa18 explică (pentru Adry05):

Sa nu ne intelegi pe,, astia,, in continuare va doresc

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, iti repliezi sentimentele si iti vezi de viata ta, fara sa intervii, ca sa nu te faci de rusine.
Este clar ca baiatul nu simte nimic pentru tine, odata ce a ales pe alta si este imperuna cu ea.
Bineinteels ca potis a treci peste asa ceva, trebuei doars a lasi incapatanarea, sa accepti realitatea si sa intelegi omeneste, ca barbatii nu sunt papusi, sa le comanzi tu.
In viata reala, oamenii au creier, au sentimente si au preferinte, iar tu nu esti preferata acestui baiat si nici nu-i poti schimba parerea, odata ce el s-a indragostit de o alta fata si este impreuna cu aceea.

| ywar a răspuns:

Crush-ul, mini-crush - ce Dumnezeu or insemna cuvintele astea?
Ai dat funda unui raspuns care nu spune nimic. La randu-ti tu vrei ceva ce nu poti avea. Recalibrati-va dorintele.

| vulpitaa18 explică (pentru ywar):

Dau funda cui vreau, e fix treaba mea.Si stai tu linistit/a ca il pot avea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off, dragostea e ca o râie. Te mănâncă și în călcâie.

| vulpitaa18 explică (pentru anonim_4396):

Un raspuns irelevant si fara sens, multumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru vulpitaa18):

Cu nu are sens? E pe sens unic laughing

| sunttare666 a răspuns:

O solutie dar pe care nu tio recomand e sa ii omori iubita dar asta doar daca nu mai ai alte variante dar in general zic sa no faci acum asta e parerea mea dar fiecare stie mai bine de treaba lui stii tu cum se zice

| vulpitaa18 explică (pentru sunttare666):

Sper ca e la misto raspunsul happy