Da,cunosc cazuri fericite si ma bucur de ele ca de o victorie personala, pentru ca nu e deloc usoara o asemenea relatie.
Relatiile la distanta dor intotdeauna.Si,de cele mai multe ori,mint...
Dor,pentru ca in locul mainii calde si a buzelor fierbinti pe care le iubesti,ai o tastatura si-un ecran,mint pentru ca increderea celor doi este foarte usor de clatinat...
Numai ca nu trebuie sa uiti ca totul e posibil!
Cand cei doi considera ca distanta dintre ei e doar o incercare a sentimentelor lor,reusesc sa se regaseasca mai puternici si mai uniti,intr-o buna zi!
Este de fapt,singura speranta si singura realitate pentru care traiesc amandoi,sa fie din nou impreuna!
Cele mai multe relatii la distanta s-au sfarsit prost,cu inimi ranite si luni de suferinta,cu lipsa de fidelitate si gelozii absurde, cu neintelegeri ivite din senin si certuri virtuale...
Dar, depinde numai de cei doi, intotdeauna. Dupa cum am mai spus, totul e posibil!
Relatiile la distanta sunt ceva extrem de riscant si greu de dus. Cazul meu. Intr-un final, daca reusesti sa te muti impreuna in acelasi oras cu persoana iubita, totul poate ajunge sa fie normal ca orice alta relatie.
Daca poti sta departe de asa ceva, nu ezita s-o faci.
Nu cunosc despre ceva ce nu exista. Acestea sunt iluzii ale unor persoane care nu sunt capabile de a avea o relatie normala, si atunci se considera si ele ca sunt in randul lumii.
Relatiile la distanta sunt grele si de obicei se sfarsesc sur! Pentru ca acei oameni ajung sa cunoasca si alte persoane si le uita pe cele de departe! Cazurile fericite sunt daca acei oameni se iubesc foarte mult si nu ii lasa nimic sa ii desparta doar ca sunt destul de rare cazurile in care raman impreuna! Imi pare rau dar nu este o alegere buna si eu iti spun asta pentru ca sunt fata si stiu cum e!
Depinde de firea ta si firea ei. Este ceva destul de grue de sportat dar nici chiar asa greu e cu 2 intelesuri. Mereu vei dorii sa vorbesti tu ea/el mereu vei avea dubii daca te inseala sau nu. Dar daca crezi poti intelege si sa astepti pana vine persoana e ceva ok.
Eu am avut si nu a mers. Nu a mers deoarece persoana cu care eram era foarte nervoasa
Relatiile la distanta sunt destul de greu de intretinut si s-ar putea sa te trezesti ca atunci cand o sa stati impreuna sa va schimbe pe amandoi in bine sau rau asta depinde numai de voi.
Nu am o parere destul de buna despre relatiile la distanta. Exista unele care chiar tin,si ambii parteneri nu se inseala,dar asta e mai rar.
Deci,daca relatia e la distanta tu habar nu ai ce face celalalt, poate sa te minta, poate sa-ti promita luna de pe cer, cand de fapt in acel moment el e cu alta. Ca sa ai o relatie la distanta trebuie sa fie intre voi o mare incredere, respect si iubire!