| shadowgay a întrebat:

Buna seara TPU ce parere aveti despre incest si daca ati face big grin

Răspuns Câştigător
| fataciocolata a răspuns:

Nu am o parere buna despre incest, nu as face asta fiindca mi se pare ciudat sa
te culci cu rudele tale de sange. Exista multe alte persoane cu care poti fii, nefiind rude cu tine. Fundita?

13 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Incestul era si inca este (in mod incognito) la moda in Anglia.

Familile regale faceau incest pentru a pastra sangele pur.La urmarile imunitare si genetice nu se gandeau...

Eu unul nu as face asa ceva niciodata!

| Vektor a răspuns:

Nebunule, tu vrei sa o arzi pe bunaciunea de sorta?!

| shadowgay explică (pentru Vektor):

Nu am sora; dar am o verisoara buna rau si ma atrage se cam da pe langa mine dar e cam mica eu am 20 si ea 16 si mie cam tarsa; am testato ii mai dadeama cate o palma la fund in gluma nu a zis nimic si la discoteca mai un dans mai o mana pe colo colo mmmmm

| Λησηумσцѕ a răspuns:

Incestul(relatii sexuale intre rudele de sange directe) este o infractiune si n-as putea fi de acord cu aceasta nici in ruptul capului.
Resping din start ideea de incest. E ceva ce nu trebuie sa fie niciodata. Desi din pacate sunt destule cazuri.
Sper ca te-am ajutat.
Ceau!

| DeeaV a răspuns:

Vrei copii cu 5 maini? laughing

| shadowgay explică (pentru DeeaV):

Nu ca nu vreau sa am copii din incest vrea doar sa o fac pe vara mea: ))

| DeeaV a răspuns (pentru shadowgay):

Din toate femeile de pe planeta asta tocmai pe vara-ta ai putut sa o gasesti? Frate, serios, nu! Adu-ti aminte, copii cu 5 maini si 3 picioare, protectia e numai 99% sigura, o sansa tot aihappy

| Alexia26 a răspuns:

Cand ne faci cunostinta cu vara ta?

| Hakuouki a răspuns (pentru Alexia26):

Cea mai buna intrebare.
Nenea, tu la 20 de ani ti-ai gasit doar verisoara sa te vrea? Inseamna ca nu ai succes la alte fete, daca aveai nu te mai dadeai la rude, nu-i problema, dar din iad nu vei putea intreba pe TPU cum sa te racorestiwinking. Si cum se face ca toti aveti verisoare sexy? Esti al 4 lea pe ziua de azi de pe TPU care spune de o verisoara...ma adoptati si pe mine?

| Nestii a răspuns:

Din start spun NU. straight face Serios? Dintre toate femeile tu ai ales să ți.o tragi cu vara ta? straight face

| shadowgay explică (pentru Nestii):

Ma provoaca ce sa-i fac, sa stau cu ouale umflate pentru ea :dd

| iubitultauunu a răspuns:

Ce sa spun de ce nu, am o verisoara super sexy care ma atrage enorm de mult si mi-as dori o aventura cu ea, am si avut parte de o aventura cu o ruda cand eram mai mic!

| iubitultauunu a răspuns:

Ia vezi poate ai noroc sa o bulesti!