Nu am o parere buna despre incest, nu as face asta fiindca mi se pare ciudat sa
te culci cu rudele tale de sange. Exista multe alte persoane cu care poti fii, nefiind rude cu tine. Fundita?
Incestul era si inca este (in mod incognito) la moda in Anglia.
Familile regale faceau incest pentru a pastra sangele pur.La urmarile imunitare si genetice nu se gandeau...
Eu unul nu as face asa ceva niciodata!
Incestul(relatii sexuale intre rudele de sange directe) este o infractiune si n-as putea fi de acord cu aceasta nici in ruptul capului.
Resping din start ideea de incest. E ceva ce nu trebuie sa fie niciodata. Desi din pacate sunt destule cazuri.
Sper ca te-am ajutat.
Ceau!
Cea mai buna intrebare.
Nenea, tu la 20 de ani ti-ai gasit doar verisoara sa te vrea? Inseamna ca nu ai succes la alte fete, daca aveai nu te mai dadeai la rude, nu-i problema, dar din iad nu vei putea intreba pe TPU cum sa te racoresti. Si cum se face ca toti aveti verisoare sexy? Esti al 4 lea pe ziua de azi de pe TPU care spune de o verisoara...ma adoptati si pe mine?
Din start spun NU. Serios? Dintre toate femeile tu ai ales să ți.o tragi cu vara ta?
Ce sa spun de ce nu, am o verisoara super sexy care ma atrage enorm de mult si mi-as dori o aventura cu ea, am si avut parte de o aventura cu o ruda cand eram mai mic!