Depinde, daca tu ai 14 ani si iubitul tau 30 nu e tocmai ok, asta e clar, dar daca tu ai 25 si iubitul tau 37 nu mi se pare nimic in neregula.Intradevar varsta influenteaza modul de a gandi, comportamentul, gesturile dar din moment in care cele doua persoanele sunt majore, isi asuma responsabilitatea unei relatii altfel decat atunci cand cuplul e format din un copil si un barbat in toata firea. Sper sa intelegi ce vreau sa spun.
Da, deoarece diferenta de varsta include si felul de gandire, de gesturi, de relatii..si chiar de mediul in care traieste persoana respectiva.Desi e vorba aia din popor "dragostea nu are varsta", nu e chiar asa.Ca sa ajungi la aceasta vorba, e nevoie de mult timp si rabdare, iar in ziua de azi, nu se mai accepta asa usor diferentele asa mari de varsta.Acum,depinde cat de mare e diferenta.
Cat timp intr-o relatie exista iubire respect si egalitate intre ambele persoane nu conteaza varsta
Findca cu cat inaintezi in varsta sentimentul e mai profund
Inesllinca90 are dreptate , intre mine si iubitul meu sunt 9 ani diferenta ..eu 20 el 29, dar ne intelegem f bine. ne potrivim bine, avem aceleasi ganduri, privim in aceiasi directie in orice situatie. .la mine una nu conteaza si nici nu a contat vreodata. dar totusi cred ca diferenta nu ar trebui sa depaseasca 10 ani
Depinde cat e de mare eu zic ca nu ar trebui mai mult de 5 ani... mai ales daca ai o varsta frageda... conteaza sa va iubiti sa va intelegeti, in prezent poate o sa fie ok dar pe viitor cand unul va imbatrani si va fi mai matur decat celalalt. nu va miai fi atat de ok
Se zice ca dragostea nu are varsta dar totusi sa nu fie o varsta exagerata fiindca nu cred ca o fata de 20 de ani poate iubi un barbat de 50 de ani sau un tanar de 20 sa iubeasca o femeie de 50, sa fim seriosi
Depinde de diferenta de varsta si de perioada in care se realizaza aceasta relatie pentru cei din cuplu. Daca este diferenta de 7 ani si ei sunt adolescenti nu prea merge dar daca e sa fie trecuti de 25 de ani atunci e mai ok
Lady_6501 întreabă:
DenissaDeea întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: