Foarte romantic!
Oricine te-ar vrea de iubita!
Sper sa gandeasca si el la fel si sa te pretuiasca cum meriti!
O sa gasesc:X stiu pentru ce il iubesc
Asa ceva vezi doar in basme, dar noi traim alte vremuri acum, imi amintesc de aceste gesturi si de momentele in care dupa despartire aruncau toate lucrurile acestea, parerea mea este ca nu prea mai exista persoane care sa aprecieze obiecte, este mult mai ok carticica aceea daca o poti face, lasa inimioara, asta merge doar la gradinita.
Eu consider ca inca exista asa ceva...Nu stiu fiecare are pareri diferite! Multumesc pentru raspuns!:*
Da ar fi frumos! Mai frumos dacă acele momente sau motive să fie mai puține și puse în plicuri separat, unu în plic, și să vb cu el dinainte dacă se poartă frumos îi dai un plic și tot așa, până îl faci să le dai pe toate și în ultimul să fie lănțișorul! Trage de el vezi cât te iubește!
Superrr idee! I-am facut deja carticica dar o sa am ocazia sa fac ce ai zis tu chiar daca nu e ziua indragostitilor.:X
O să fie funny așa am făcut eu prietenei într-un an
Doar că eu am împrăștiat plicurile prin oraș, ascunse în diferite locuri și m-am plimbat cu ea, și i-am zis vezi când te sărut înseamnă că trebuie să cauți un plic în zona aia pe o rază de 5 metrii
A fost tare funny! o zi întreagă a durat!
Ce dragut!:XPe bune e o super idee! Ma bucur ca m-ai exista si baieti de genu asta. nu doar obsedati
Mulțumesc!
Am să te invit la un dans în doi dacă ne vom întâlni vreodată!
Oke:*
Adevarat..in sfarsit o fata cu creier, daca mie mi-ar face prietena mea acestt cadou.Un cadou trebuie sa aiba o legatura intre cele 2 persoane
Numai bine!
P.s: cred ca esti o fata buna dupa cadoul ales, este norocos ca te are!
totusi nu ar trebui sa te intereseze parerea noastra.
Multumesc.Stiu ca nu ar trebuie dar am vrut sa va impartasesc ideea mea si sa vad daca e ok totusi. si sa vad ce parere au baieti, daca s-ar bucura pentru un cadou de genu, sa nu li se para prea banal sau ceva.
Trebui*scuze
Draguta! acest lucru este foarte originala! Bravo!@ este o idee excelenta si acest lucru este ca ii dai dovada ca-l iubesti din tot sufletul!
Multumesc!:*
Daca eu te-as cunoaste in viata reala si in preajma Zilei de Valentine's Days, fii sigura ca te-as invita la o cina romantica si cu un trandafir...
Ce dragut:X! Multumesc!
Aproopo, tu de unde esti si cum te cheama? Catalin ma numesc si sunt din orasul Siret jud Suceava... Si la multi ani de Ziua Dragostei si saper ca iti gasesti fericirea
Super idea mi se pare foarte tare singer faza cu carticica bravo eu cred ca o sa aprecieze, bafta
Ce tare ideea cu carticica:X..vezi daca poti sa si lipeste pe carticica cateva poze cu voi 2 dar in momente mai funny daca aveti