| Dudyy a întrebat:

Buna seara tpu..cum sa incep. cred ca e bine sa incep cu inceputu asa ca.: Prin luna ianuarie-Februarie eu mi-am facut o prietena... relatia a decurs bine insa... intr-o zi a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine si ca vrea sa fie cu alt baiat. Apoi dupa 2-3 zile s-a intors inapoi la mine insa eu am refuzat sa fiu din nou cu ea crezand ca baiatul acela a refuzato si astfel s-a intors la mine. noi am pastrat legatura adica am ramas in continuare prieteni insa astazi mi-a spus ca de fapt asta a fost o acoperire pentru ca sa nu aflu eu adevarul ca maicasa isi dadea seama ca ea era cu mine. si astazi dupa ce am terminat sa vorbesc cu ea la telefon mi-a zis "Papa te pup, Te Iubesc". Eu inca mai tin la ea insa nu stiu sa ma impac cu ea sau sa las relatia moarta. Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| NewSummer2013 a răspuns:

1) mai sunt fete
2)din ianuarie-februarie...a trecut timp destul deci ai putea sa-ti faci alta prietena si s-o uitiwinking definitiv.

Dar tu...din pacate inca o iubesti. Iar acele ultime 2 cuvinte te-au facut sa-ti stea inima si mintea-n loc, sperand la o impacare.

Bun...acum sa gandim putin. Tipa a dat pe vrajeala, asta-i clar. Vezi doamne "incepea mama sa se prinda ca sunt cu tine asa ca am am inceput sa-ti spun tie ca-mi place de altul si te las." Ti se pare nomala propozitia asta?

Chiar daca s-ar fi prins maica-sa, ce? Daca te iubea cu adevarat te sustinea in fata ei, si te lauda, etc astfel in cat sa-i ajungi la suflet (maicasii) Si te-ar fi prezentat, o data si o data. O stiu din proprie experietnta, mamele isi iubesc enorm ficele(e o legatura foarte stransa intre ele in general, astfel in cat ori cat de dura/severa ar fi fost mama vizavi de fiica ei, daca ar fi vazut ca aceasta chiar il iubeste pe baiatul respectiv si este aprinsa dupa el, ar fi lasat-o. Ca sa nu-i franga inima. )

Ma rog, pana aici ai prins ideea(unde vreau sa bat). Ci anume ca nu te-a iubit suficient.

2) "vreau sa fiu cu altul, deci te las" putea sa faca o altfel de despartire, mult mai "subtila" (ca sa zic asa) In sensu sa nu sune chiar atat de mitocan si fara sa te faca sa suferi. Putea sa renunte la tine usor, frumos cu delicatete. Nu atat de brusc si de urat. Astfel si-a cam batut joc de tine fara suparare (dar tu n-ai realizat pentru ca ai iubit-o) si te-a aruncat ca pe un gunoi in favoarea lu "altu". Atat de mult ai contat pentru ea.

3) dupa 2-3 zile s-a intors la tine...si a-ti ramas foarte buni prieteni In atatea "luni de prietenie" putea sa se mai dea la tine sau etc daca chiar tinea :-J Nu mai astepta pana acum:-J Dar i s-a nazarit acum ce sa vezi.

Sa nu mai zic ca scua e extrem de stupida "itii zic ca te las pentru altu" ca sa nu se prinda mama ca sunt cu tine. Poi ce e asta? Sunt 2 lucruri total diferite. Una e "relatia ta cu ea " (in care este inclusa si acel "altul", si alta e relatia "ea cu mama ei" (in acre era vorba de sinceritatea ei, fataza de mama sa, nu aveai tu nici o vina)

Deci e asa o tampenie...
Dar ma rog.

Hai ca s-ar putea ca pe final sa mai existe posiblitatea ca "inca te mai iubeste". E greu de crezut, dar poate da.

Acum depinde de tine daca ai orgoliu si te gandesti bine la ce ti-am spus pana acum (la abureala si bataiea de joclaughing ) si decizi sa-ti urmezi viata inainte ca doar mai sunt fetewinking
Uite asa o poti face si geloasawinking Nu uita "ce nu e al tau si nu-l poti obtine e mai scumpwinking

Ori 2. Ignori totul, ierti, treci cu vedrea, ii mai dai o sansa. Vorbiti sa vedeti ce simte fiecare unul pentru eclalat si va impacati (daca este cazul). Astfel puteti continua o frumoasa poveste de dragoste...

Sau isi mai bate joc de tine (si te mai abureste) inca o data. Deci merge la riscwinking

Dar poate sa fie si frumos, aceasta varianta nu este exlusawinking

Depinde de tine, esti barbat?

| Dudyy explică (pentru NewSummer2013):

Practic adolescent. am doar 14 ani!

| EUBMV89 a răspuns:

Lasa relatia moarta, eu in locul tau nu as crede chestia cu maica-sa. Nu mi se pare credibila sincer.

| NewSummer2013 a răspuns (pentru EUBMV89):

Asa zic si eu... numai ca "vapori dragostei" nu au disparut definitiv din mintea lui.sad

| EUBMV89 a răspuns (pentru NewSummer2013):

Ai dreptate in ceea ce ai spus mai sus (ai fost destul de explicita). happy