Salut. Nu ramai insarcinata mai mult ca sigur. Cred ca stii de acel lichid preejaculator si boli. Daca ai facut-o asta este... Dar dupa cum spui nu cred ca ramai insarcinata.
Nu cred ca ai putea ramane insarcinata! totusi sa ti faci un test de sarcina aveti grija ca nu de fiecare data poate merge ulciorul la apa
Dece faceti sex fara prezervativ?! Oare ce predomina: Inconstienta, Egoism, Santajul (sau teama de a fi parasita?!) sau ce altceva?!
De mii de ani, inca si vechii egipteni se proetjau si romanii - stramosii nostri - la fel!, dar voi nu, trebuie sa Riscati sarcina si boli! DECE?!
Sper sa ai si minimul bun simt sa ma luminezi!
Din pacate da, exista riscul sa ramai! De obicei, tipele cu ciclu neregulat au cea mai mare grija!
Deci, daca s-a lipit ceva acolo, si individul, "speriat", te paraseste, vei fi cu ceva castigata?! Vei fi apoi mai inteleapta?! Tot de aceea probabil nu ai spus nici varsta, si nici a lui, si nici "vechimea relatiei".
Pe zi ce trece, in loc sa deveniti mai Responsabile - VOI, ij primul rand! - ca potentiale mame, le permiteti unor tineri sa va chinuie si sa se mai si laude apoi, poate la prieteni, ca ce "macho" sunt ei ca au mai "convins" una sa faca sex fara prezervativ!
Vai voua!
Buna!:*
Ai grija pe parcurs cu sexul neprotejat si atentie la bolile cu trans sexuala. Daca el nu "s-a terminat" in tine si e sigur de asta sansele sunt undeva intre 4%-27% de a ramane insarcinata (sunt mici). Daca te nelinisteste gandul acesta poti merge sa-ti i-ei un test de sarcina, dp 10 zile de la contactul sexual.
Incearca sa te feresti pe parcurs de sexul neprotejat si nu uita de lichidul preejaculator. Succes :*:*
50 % exista, desi eu nu prea cred. Dar mai bine pentru tine ar fi sa te consulte un ginecolog, sa iti prescrie anti-coneptionalE. Sunt foarte folositoare. In plus iti relgeaza si menstruatia. Bafta.
Perioada fertila se calculeaza de la prima zi a menstruatiei precedente. Deci nu cu cate zile inainte, ci cu cate zile dupa inceperea celeilalte menstruatii. http://www.copilul.ro/calculatoare/calculator-perioada-fertila.html
Avand in vedere ca nu a ejaculat in vagin, sansele s-au redus pana la cele ale unui accident. Acela sa fi scapat ceva inainte, fara sa-si dea seama. Daca aveti o relatie stabila si vreti sa faceti fara prezervativ atunci macar folositi-l sau evitati perioada fertila. Calendarul combinat cu intreruperea a functionat pentru multi (inclusiv subsemnatul) desi riscuri exista si sigur n-ai vrea sa ajungi intr-o situatie dramatica.
Sansa de sarcina este medie. Totusi intarzierea este foarte mic si, in cazul unui ciclu neregulat, nu este sugestiva pentru sarcina. Daca vrei in procente, probabil ca ai un risc de sarcina de 15-20%.
Sanse sa fi insarcinata sunt pentru ca nu doar sperma contine spermatozoizi. Data viitoare facetio protejat.
Mama da intr`una faci sex M-am saturat eu de cate ori ti-am citit intrebari de genu zilele astea toate legate numai despre sex
Mi-a veni menstruatia pana la urma pe 18 desi trebuia pe 20. E posibil sau fiu insarcinata si sa fie menstruatia din timpul sarcinii?