Tuturor fetelor le plac băieţii draguţi, mai ales la vârsta voastră când nu se pune accent prea mare pe caracter şi inteligenţă. Sfatul meu este să continui cu ea fără a neglija prietenii şi fără a renunţa la tinereţe cu jocurile din ea.
Face bine şi la experienţa cu fete şi nici nu-ţi va părea rău mai târziu pentru anii pierduţi din viaţa ta.
Fiţi iubiţi.
Fii cu ea, dar precaut, pana la urma oamenii se pot schimba pentru cineva la care tin! Mult succes!
Daca ea iti zice ca te iubeste eu cred ac asa este...ei bine daca mai vorbeste si cu alti baieti asta nu inseamna ca ii iubeste pe toti asa cum cred ca te iubeste pe tine...si daca nu vrei sa suferi trebuie sa ai doar putina incredere in tine si ai sa vezi ca va da roade
Deci nu are de ce sa iti fie frica daca te-ai sarutat deja cu fata inseamna ca te place si daca ti-a mai si spus ca te iobeste este si mai clar ca te place, doar ca trebuie sa incerci sa fi cu eaa si o sa vezi ca nu o sa fi cel care suferi. Incearca si o sa vezi! SUCCES si sper ca t-eam ajutat!