| Deea5546 a întrebat:

Buna seara TPU:*. De doua zile m-am impacat cu fostul prieten, in care nu am mai stat de doua luni acesta fiind suparat pe mine ca am avut un amic cu care mai ieseam, tineam legatura, iar cand ma certam cu prietenul meu acesta era cu mine mai tot timpul. Prietenul meu in acest timp a avut o relatie de o saptamana cu una cu care a mai fost el si cu care tot timpul vroia sa ma faca geloasa. Ea este disperata dupa el, acesta nu prea o baga in seama. Ea il suna, ea vine unde stam noi(ea sta in alta parte). Eu cu prietenul meu umblam de mult impreuna din decembrie 2009 +certuri si pauze pana am avut o relatie, aceasta fata s-a mai bagat intre noi de mai multe ori.Intr-o seara eram mai multi la un prieten acasa si erau si ei si ea il facea in cap si acesta a injurat-o si i-a zis sa nu il mai faca in timp ce el se uita la mine. Primadata am crezut ca se cearta cu mine, nu se sarutau de fata cu mine si dupa ce am aparut si eu acolo acesta nu i-a mai acordat atentie.Aseara l-am intrebat ca ce inseamna ea pentru el si el mi-a raspuns ca nimic, dupa care l-am intrebat daca eu is draga si mi-a raspuns asa si asastraight face. Special aseara l-am facut prin cap sa vad daca mie imi zice ceva dar nu mi-a zis nimic si mi-a zis ca eu il pot face pentru ca is mai speciala.Cum o pot indeparta pe acea fata de langa el(nu vreau sa ma cert cu ea)? Oare el tine la mine?

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Eu cred ca el tine la tine ar trebui sa vb cu fata aia frumos si sai explici ce simti tuh sa o askulti si pe ea si sa ajungeti la o intelegere. spune-i ca nu e vina ta ca nu o placetongue)

| iuli_2345 a răspuns:

Hm...e delicata situatia ta si trecuta prin multe faze.Dar trebuie sa tii si u orgoliu sus.Sa nu mai accepti sa fii calcata in picioare din nou si din nou... Pana la infinit.Cu tipa aia ar trebui sa discuti serios fara cearta asa cum ai spus mai sus.Trebuie sa-ti pui ordine in gunduri.Sa vezi daca te merita cu adevarat sau nu. Daca constati ca nu merita in secunda 2 ar trebui sa te desparti de el.Am avut aproape la fel ca tine o relatie dar a mea a durat jumatate de an din fericire pentru mine. Ma insela cu orice ocazie iar eu stateam acasa si plangeam si lui nici in cot nu-l durea de mine.Ii spuneam ca ma inseala cu aia si cu aia si imi spunea pe o voce destul de calma ca asa e.Eram distrusa pana ce am descoperit un baiat de milioane. Suntem impreuna de 1 an si 2 luni si ne merge totul bine. Ar trebui sa-ti gasesti si u un baiat ca mine si o sa vezi ca o sa-l uit de ala.Ar trebui sa te respecte dar nu o face. Cu orice ocazie te insealawinking App. care e dif dintre voi 2?