Eu cred ca el tine la tine ar trebui sa vb cu fata aia frumos si sai explici ce simti tuh sa o askulti si pe ea si sa ajungeti la o intelegere. spune-i ca nu e vina ta ca nu o place)
Hm...e delicata situatia ta si trecuta prin multe faze.Dar trebuie sa tii si u orgoliu sus.Sa nu mai accepti sa fii calcata in picioare din nou si din nou... Pana la infinit.Cu tipa aia ar trebui sa discuti serios fara cearta asa cum ai spus mai sus.Trebuie sa-ti pui ordine in gunduri.Sa vezi daca te merita cu adevarat sau nu. Daca constati ca nu merita in secunda 2 ar trebui sa te desparti de el.Am avut aproape la fel ca tine o relatie dar a mea a durat jumatate de an din fericire pentru mine. Ma insela cu orice ocazie iar eu stateam acasa si plangeam si lui nici in cot nu-l durea de mine.Ii spuneam ca ma inseala cu aia si cu aia si imi spunea pe o voce destul de calma ca asa e.Eram distrusa pana ce am descoperit un baiat de milioane. Suntem impreuna de 1 an si 2 luni si ne merge totul bine. Ar trebui sa-ti gasesti si u un baiat ca mine si o sa vezi ca o sa-l uit de ala.Ar trebui sa te respecte dar nu o face. Cu orice ocazie te inseala App. care e dif dintre voi 2?
KatiMe27 întreabă: