Slabitul cu foame nu e bun. Foamea nu te ajuta, mai mult iti face rau. Daca ai 1, 50 si 60kg nu esti obez, stai linistit. Ai nevoie de un psiholog in problema cu calculatorul.
M-am cantarit/masurat(de fapt nu eu doctorul) Acum 2 zile si mi-a zis ca am 1.60 si 48 KG! In sfarsit toata foamea si toate criticile aduse asupra mea ca sunt gras obez etc etc au luat sfarsit. Acum ma mentin asa cum sunt multumesc.
Buna. Eu cred ca trebuie sa iei problema ta in serios si sa nu mai lasi timpul sa treaca. Discuta cu parintii tai si luati atitudine! Stiu ca vrei sa-i protejezi, sa nu le faci probleme. Insa problema ta nerezolvata la timp le va face lor viata grea mai tarziu. Deci:
1. Discutia cu parintii; spune-le cum te simti, tot!
2. Analize la medic;
3. Daca e necesar si recomandat, mergi si la un psiholog. Vei fi uimit sa constati ce mult poate ajuta!
4. Iesi din casa, plimba-te, gaseste relaxare si afara, excluzand calculatorul! Asta poate fi valabila si ca punctul 1.
Sanatate multa!
De fapt am trecut peste problema cu pc-ul singur... Intr-un timp de 2 saptamanii mi s-a ars sursa la PC. Bine inteles am comandat una noua de la eMAG si daca tot am avut ocazia mai mi-am luat si niste piese pentru pc![ram/placa video/ssd/hard], si in astea 2 saptamanii nu am stat deloc pe PC. primele zile imi era greu si dupa gata! Am observat ca PC-ul nu e asa bun cum stateam eu 12/24 si alte chestii. De la un timp nu ma mai balbaii si incep sa gandesc mai bine! Chiar mai nou mi-am facut si o prietena si ea imi ocupa aproape tot timpul! Multumesc pentru raspuns si ca ai vrut sa ma ajuti