anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU!

Deci sa incep..Eu dintr-un timp ma simt aiurea..Ma simt fara putere ma simt fara viata. Sincer nu stiu ce se intampla cu mine. Un ultimii 3 ani am devenit sa zic asa dependent de calculator. Am ramas repetent de 3 ori in clasa a 5-a. Si nu din cauza ca nu invat bine ci din cauza la lipsuri. Nu stiu ce se intampla cu mine... Adica ma simt fara putere ma simt fara viata ma doare capul toata ziua si imi este frica sa ma duc la doctor ca sa nu imi pun parintii in presupuneri de alte chestii. Tin sa precizez ca fac laba de 2-3 pe saptamana si ca stau toata ziua pe PC. va rog ajutati-ma vreau sa ies din starea asta. Eu am incercat sa slabesc...ADica de mic parintii mei "m-au indopat" cu mancare si asa m-am facut foarte gras intr-un timp am devenit obez! aveam 60 kg 13 ani si 1.50..acum nu stiu cate kg am fix dar stiu ca am slabit calumea! Am facut 14 ani si am mai crescut in inaltime+am mai slabit. Cum am facut sa slabesc? Pai ma trezeam dimineata imi beam cafeaua si dupa nu mancam. toata ziua! Doar pe la 3-4 mancam ceva daca! Mda parinti cum se si presupune ziceau" Mananca mananca" si eu nu ii ascultam. Poate atunci cand nu mancam eu am oprit intr-un fel cresterea? sad Va rog help me dau funda! in orice caz o sa ma duc sa fac niste analize si cred ca incep sa iau niste vitamine

5 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Slabitul cu foame nu e bun. Foamea nu te ajuta, mai mult iti face rau. Daca ai 1, 50 si 60kg nu esti obez, stai linistit. Ai nevoie de un psiholog in problema cu calculatorul.

| David000000 a răspuns (pentru FaraNume1245):

M-am cantarit/masurat(de fapt nu eu doctorul) Acum 2 zile si mi-a zis ca am 1.60 si 48 KG! In sfarsit toata foamea si toate criticile aduse asupra mea ca sunt gras obez etc etc au luat sfarsit. Acum ma mentin asa cum sunt multumesc.

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Buna. Eu cred ca trebuie sa iei problema ta in serios si sa nu mai lasi timpul sa treaca. Discuta cu parintii tai si luati atitudine! Stiu ca vrei sa-i protejezi, sa nu le faci probleme. Insa problema ta nerezolvata la timp le va face lor viata grea mai tarziu. Deci:
1. Discutia cu parintii; spune-le cum te simti, tot!
2. Analize la medic;
3. Daca e necesar si recomandat, mergi si la un psiholog. Vei fi uimit sa constati ce mult poate ajuta!
4. Iesi din casa, plimba-te, gaseste relaxare si afara, excluzand calculatorul! Asta poate fi valabila si ca punctul 1.

Sanatate multa!

| David000000 a răspuns (pentru Kis_Iuliana_1983):

De fapt am trecut peste problema cu pc-ul singur... Intr-un timp de 2 saptamanii mi s-a ars sursa la PC. Bine inteles am comandat una noua de la eMAG si daca tot am avut ocazia mai mi-am luat si niste piese pentru pc![ram/placa video/ssd/hard], si in astea 2 saptamanii nu am stat deloc pe PC. primele zile imi era greu si dupa gata! Am observat ca PC-ul nu e asa bun cum stateam eu 12/24 si alte chestii. De la un timp nu ma mai balbaii si incep sa gandesc mai bine! Chiar mai nou mi-am facut si o prietena si ea imi ocupa aproape tot timpul! Multumesc pentru raspuns si ca ai vrut sa ma ajuti

| FreundundM a răspuns:

Baga sport! Sportul te ajuta la toate...