Pai vorbeste cu ea chestii care ii plac, la care se "pricepe" ca sa zic asa...si daca nu merge nici asa incearca sa ii propui sa invatati impreuna si incearca sa o inveti materiile pe care nu le stie aproape deloc. funda?
Corect, daca raspundeai mai devreme iti dadeam fundita
Poti sa dai un vot:d
Sfat? Nu mai fi atât de fraier, sunt multe fete cu ţăţe şi cur pe pământul ăsta.
Cumva, ai dreptate Dar vezi ca (virgula) cand iubesti pe cineva ii treci cu vederea si inperfectiunile!
Crezi că ţâţele si curul sunt cele mai importante? Degeaba daca n-ai nimic în cap. :p
Şi, mă rog, de ce repeţi ce am zis eu?
Nu am repetat ce ai zis tu.
Mă cam stresezi.
D'aia nu mai pot eu.
Sictir mă. Ieş'. Ce câcatu' meu nu înţelegi?
Vezi-ti ma de treaba ta.
Vezi-ţi tu. Tu te-ai băgat ca tanga-n cur.
Frate asta depinde doar de tine dar gandeste tu doar no sa te casatoresti cu ea si sti ca e mai prostuta
Corect! Dar nu spune niciodata niciodata
) dreptate mare dreptate am avut unu in scoala sa imprietenit cu una de la 13 ani si acum are 25 si s-a casatorit
Misto
Poi relatiile sunt bazate pe cuvinte si pe sex. Daca unul dintre acestea nu figureaza ca "prezent" intr-o relatie, atunci aceasta se transforma in prietenie (atunci cand nu e sex) si fuckfriends (atunci cand e prezent sexul). Parerea mea este ca ar trebui sa profiti intr-un fel sau in altul de felul cum arata ea dar sa iti rezervi dreptul de a pleca din relatie fara a te uita inapoi (am fost cam crud).
anonim_4396 întreabă: