| Dinamovistul101 a întrebat:

Buna seara TPU! Deci sa incepem cu inceputul happy Am o relatie cu o colega de clasa de aproximativ 1 an big grin este o fata foarte OK, dar nu prea avem ce discuta in sensul in care ea arata excelent, dar are printre cele mai slabe medii in clasa, adica este mai prostuta big grin ca sa o spun mai direct. Si nu stiu ce sa fac. Daca imi puteti da niste sfaturi happy.

Răspuns Câştigător
| nmt1407 a răspuns:

Pai vorbeste cu ea chestii care ii plac, la care se "pricepe" ca sa zic asa...si daca nu merge nici asa incearca sa ii propui sa invatati impreuna si incearca sa o inveti materiile pe care nu le stie aproape deloc. funda?

21 răspunsuri:
| Spartanul07 a răspuns:

Proasta si buna:X:X:X ideala

| Dinamovistul101 explică (pentru Spartanul07):

Corect, daca raspundeai mai devreme iti dadeam fundita laughing

| Spartanul07 a răspuns (pentru Dinamovistul101):

Poti sa dai un vot:d

| Corinnààà a răspuns:

Sfat? Nu mai fi atât de fraier, sunt multe fete cu ţăţe şi cur pe pământul ăsta.

| Dinamovistul101 explică (pentru Corinnààà):

Cumva, ai dreptate happy Dar vezi ca (virgula) cand iubesti pe cineva ii treci cu vederea si inperfectiunile!

| RalucaPuca a răspuns (pentru Corinnààà):

Crezi că ţâţele si curul sunt cele mai importante? Degeaba daca n-ai nimic în cap. :p

| Corinnààà a răspuns (pentru RalucaPuca):

Şi, mă rog, de ce repeţi ce am zis eu?

Nu am repetat ce ai zis tu.

Mă cam stresezi.

D'aia nu mai pot eu.

Sictir mă. Ieş'. Ce câcatu' meu nu înţelegi?

Vezi-ti ma de treaba ta. happy

Vezi-ţi tu. Tu te-ai băgat ca tanga-n cur.

| Dinamovistul101 explică:

Multumesc frumos pentru toate raspunsurile voastrehee hee

| UnBaietzelKareUrashteSkoala a răspuns (pentru Dinamovistul101):

Frate asta depinde doar de tine dar gandeste tu doar no sa te casatoresti cu ea laughing si sti ca e mai prostuta

| Dinamovistul101 explică (pentru UnBaietzelKareUrashteSkoala):

Corect! Dar nu spune niciodata niciodata laughing

| UnBaietzelKareUrashteSkoala a răspuns (pentru Dinamovistul101):

laughing) dreptate mare dreptate am avut unu in scoala sa imprietenit cu una de la 13 ani si acum are 25 si s-a casatoritlaughing

| Dinamovistul101 explică:

Va rog frumos, aici nu e chat...

| RalucaPuca a răspuns:

Nu pune aspectul fizic pe primul loc.happy

| razatoht a răspuns:

Poi relatiile sunt bazate pe cuvinte si pe sex. Daca unul dintre acestea nu figureaza ca "prezent" intr-o relatie, atunci aceasta se transforma in prietenie (atunci cand nu e sex) si fuckfriends (atunci cand e prezent sexul). Parerea mea este ca ar trebui sa profiti intr-un fel sau in altul de felul cum arata ea dar sa iti rezervi dreptul de a pleca din relatie fara a te uita inapoi (am fost cam crud).