Nu stiu daca ai 13 ani, ca dupa ce ai scris aici, pari de 8-9 ani!
Cum este posibil sa nu stii ca, este nevoie de impreunarea unui organ sexual femeiesc, cu unul barbatesc pentru a da nastere unei fapturi?!
Tu nu ai invatat nimic la biologie despre inmultirea plantelor?
Tu chiar crezi cumva ca, copii se fac cu degetul, prin masturbarea clitorisului?
Poti sa ramai insarcinata fara sa ai sex cu un barbat?
Raspunsul este: imposibil!
PS Greutatea nu are nici o relevanta in lipsa creierului!
Creca ai fi vreo noua fecioara care naste pe mesia... fata gandeste putin cum sa fii insarcinata cand tu nu te ***, si de la sex tu cu tine nu poti ramane.asta ce simti tu e numai in capul tau ca eu stiu ce tampenii citesti tu pe net.mai pune si tu mana pe o carte si sa intelegi acolo cum sta treaba.
Puiule deca nu a ejaculat un barbat in tine nu ai cum sa fi gravida! Cat despre masturbat, daca te face sa te simti bine asta e, ti-ai rupt himenul, ai bagat degetele in vagin?
Nu decat m-am mangaiat! Degete nu am bagat ca mi-a fost frica!
Si eu am facut gimnastica 3 ani si intr-o zi acum vreo 2 ani ma durea foarte tare zona intima si cand am fost la doctor si tin minte ca a spus ceva de genul ca mi s-a rup himenul si de atunci mama nu m-a mai lasat la gimnastica fiindca i-a fost foarte frica.Imi poti spune exact ce inseamna himen fiindca daca o intreb pe mama sigur nu imi spune :/!
Himenul este ca o "foita" din zona intima care se poate rupe si exact cum spui tu in timp ce faci sport! Cand iti rupi himenul nu mai esti virgina, daca il ai rupt poti linistita sa bagi degetele pentru ca nu ai ce sa patesti! Mai bine asa, iti spun sigur durerea este destul de mare cand ti-o rupe un barbat! Mama ta nu ar trebui sa fie asa distanta de tine! Multa sanatate puiule! Imi dai funda? Poti sa imi trimit mesaj, te ajut cu orice sfat!
Scuzati greselile gramaticale m-am grabit sa postez ca din moment in moment poate veni mama de la servici! Oricum va rog raspundeti la intrebare!
La fel am patit si eu!
Aum ca am văzut postarea ta si comentariile, sunt linistita!
Vreau sa te itreb..Ai patit ceva?
Evolution_7307 întreabă: