What the... Poate ca Dreamer nu s-a indragostit de o proasta, asa cum zici tu :O - Just sayin'.
Daca nu te-ar fi placut nu ar fi iesit cu tine.Eu zic sa insisti in continuare pe treaba cu relatia voastra, dar nu transforma asta in hartuire.O remarca politicoasa o data, de doua ori pe saptamana ajunge.
Sall, eu ti-as zice sa continui sa vb cu ea, poate o sa-si schimbe parerea, si sa-i dai cadouri de ziua ei, Craciun ETC. Poate o sa-si schimbe parerea despre tine.BAFTA!
Cred ca cel mai bun mod de a avea o relatie cu o fata mai mare decat tine este sa pari destept findca daca este proasta va avea nevoie de tine la lecti iar daca ieste desteapta te vei modela dupa stilul ei de viata, eu cred ca este cel mai bine asa si daca vrei sa o impresionezi cu iubirea ta duo la un film romantic si siropos ca sa se simta altfel cu tine adica mai bine, si mai spune-i ca relatie inseamna doar o legatura intre doua finte mai slaba ca casatoria si mai tare ca amicitia, si ca legatura asta nu o oreste de la nimic in viata!
What the... Poate ca Dreamer nu s-a indragostit de o proasta, asa cum zici tu :O - Just sayin'.
Daca nu te-ar fi placut nu ar fi iesit cu tine.Eu zic sa insisti in continuare pe treaba cu relatia voastra, dar nu transforma asta in hartuire.O remarca politicoasa o data, de doua ori pe saptamana ajunge.