Folosește degetele și ce mai ai in dotare! Poți folosi si o banana," o îmbraci cu un prezervativ ", sau un castravete de la Kaufland vezi tu.
Să nu comiți același viciul! grav! Pe care îl au și ei! alcoolul nu-i soluția la absolut nimic în viața asta, din potrivă este o boală gravă, alcoolismul!
Iar cu treaba aia vezi tu. ia-ți alta jucărie dacă asta vrei să ai, tu ști.
îmi pare rău cu Adevărat!
Dece nu vrei să mergi la poliție dacă dorești și vrei să-le spui Adevărul, cum teau agresat fizic și abuzat, animalul! de el! de ce lași așa? Dece nu iei autoritatea pentru viața ta!
Dacă Doamne Dumnezeule ferește, într-o zi se îmbată iar animalul și îți face la fel! Dece accepți situația asta?
Pentru că în prezent știu că să sunt dublă față de el și pot să mă apar.
De asemenea, cel care mi-a făcut așaceva lucrează într-un domeniu', culmea, tot din poliție.
De când l-a înșelat pe cealălat părinte de-al meu cu o persoană de la locul de muncă respectiv, se răzbună pe mine foarte mult în prezent. (Persoana aceea, este cu 18 ani mai tânără decât părintele meu.)
Cred că d-aia a luat hotărârea să-mi arunce jucăria având în vedere că cealălat părinte nu a fost de-acord de la început pentru că este mai redus și închis la minte.
Toate aceste lucruri se întâmplă recent.
Dacă se mai apropie de tine tot un felul ăla de animal! Nu-l ierta! Apărate cu orice! Nu-i permite nici lui nici altora săte pună vreodată în aceași situație,. ia-ți la tine spray! dăi și nu-l ierta pe nici unul din animali bolnavi obsedați!
Este bine dacă ai brațe! săi dai somn! Cine se mai apropie de tine în felul ăla! ia-ți și spray la tine! Dai să zacă la toți needucați sălbatici!
Aveți dreptate.
Chiar dacă violența nu este bună pentru astfel de cazuri, este o soluție.
Cel puțin violența față de părinți nu este bună dar e un beneficiu în astfel de abuz fizic.
Nu am mai primit de mai mult de 2-3 ani o palmă de la părintele respectiv...La cât de mult îl urăsc acum pentru tot faptul că ne-a înșelat pe toți pătându-ne imaginea cu amantul respectiv, nu mi-ar părea rău pentru lovitură.
Eu ma referam la apărat, adică săte aperi, nu săte apuci să dai în toți, Doamne Dumnezeule ferește,...
Cine te pune în situația de abuz fizic, sau alte altercați, ce-ți pot cauza ție, vânătăi și probleme de natură fizică, lovește săte aperi atâta! Ia-ți spray! și cine vrea să-ți facă vreun rău, nu-l ierți nici tu! dă-le somn 2 zile! La sălbatici needucați! Asta ziceam și mă refeream eu!
Să nu mă înțelegi greșit! Nu sunt adeptul la agresivitate! în familie sau într-un alt mediu, spațiu public, și nici nu susține așa ceva! Dar eu ce zic? Dacă careva dintre ei cine o fi să fie... vrea să-ți facă rău intenționat și voit, atunci să aplici respectul pe sălbatici, somn! Dacă tu spui că ai brațe, și stai bine cu volumul în mușchi, atunci aplică autoapărare!
Recomand să consulți un psiholog sau un consilier școlar – te poate ajuta să găsești mecanisme sănătoase de gestionare a stresului și să navighezi conflictele. Nu e prea ok ca doar asta te liniștește.
Până atunci, încearcă alte metode de relaxare, cum ar fi sportul, meditația sau scrisul. Dacă discuțiile cu părinții nu sunt posibile, caută sprijin la un adult de încredere.
Angajeaza-te dupa ce termini liceul, ti-ar fi mai bine departe de ei, nu strica sa cauti un baiat bun care te intelege, poate iti da Dumnezeu si ti-ar fi suport moral, daca nu poti tine o asemenea jucarie in casa te poti elibera si fara ea.