| thechosenone1 a întrebat:

Buna seara TPU!
Intrebare pentru Fete...
Conteaza pentru voi mult conditia corpului?
Vreau sa spun ca am un coleg in liceu care este destul de slab dar are patratele si a avut foarte multe prietene, eu sunt mult mai mare ca el la spate insa nu am patratele deoarece am putina burtica, dar in rest el este mic, am si dezavantajul ca sunt mai timid...

Voi ce ati prefera?
1- http://img210.imageshack.us/img210/5716/b190990839.jpg totusi...
2 - asta e colegul, -am luat poza dp Fb si am editat-o sa nu se supere: http://img198.imageshack.us/img198/4411/adsvyb.png
3 - http://img706.imageshack.us/img706/1369/musclew.jpg Eu ma aproprii destul de mult de acesta, fac sala de 3 ani.

Deci nu inteleg de ce fetelor le plac mai mult de unul ca el (2)...Mai ales ca el este un "jerk" nu stie sa se comporte cu o fata si e genul care le... si le lasa.

Deci am corp, arat destul de bine, nu sunt un nesimtit, de ce cei ca el cuceresc fetele si ce as putea sa fac sa le cuceresc si eu?

8 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu imi plac nici unu.prefer unul mai marisor, sa simt ceva carne cand il cuprind in brate
eh baietii astia par a avea mult sarm cica

| thechosenone1 explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Eu incerc sa fiu sarmant, dar degeaba. El nu e chiar sarmant, deoarece tot timpul face glume pe seama fetelor, le pune mana pe fund, etc, iar ele parca tot il plac sad

| Necunoscut112 a răspuns:

Pentru mine conteaza mult conditia fizica in sensul ca nu imi plac baieti slabi, sa le simt coastele cand ii tin in brate.Eu sunt destul de slaba(47kg) si nu am nevoie de unul ca mine. Prefer ca baiatul sa fie mai "masiv", sa aiba putere, dar "patratelele" nu sunt obligatorii happy

| Labyrinth a răspuns:

E bun ăla din prima poză. Nu înţeleg de ce ai vrea să arăţi ca cel din poza a 3a, şi nu vreau să jignesc sau ceva... mi se pare oribil. Probabil nu-mi vei lua în seamă răspunsul fiindcă sunt băiat, dar poate ştiu mai bine decât tine ce vor fetele... zici că faci glume pe seama lor şi chestii. Iar, fără să te jignesc, mi se pare penibil. Zici că mai ai un pic şi arăţi ca ăla musculos şi încă faci copilării ca datul de palme peste cur? Bineînţeles că nu te bagă în seamă, pentru ele eşti friendzoned, poate chiar mai puţin. Nu e vorba neapărat de faptul că ăla e slab şi are mai multe admiratoare decât tine, problema este la tine, nu la corp ci la modul de a privi lucrurile. Nu mai băga atâta în seamă fetele. Ştii tu, psihologia inversă. Le ignori şi ele se apropie mai mult.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Labyrinth):

Zicea de cel slab ca face glume proaste si pune mana pe fund, nu de el

| Labyrinth a răspuns (pentru Necunoscut112):

Da, îmi cer scuze, nu am citit corect. În cazul ăsta lucrurile se schimbă. : /

| annnamaria a răspuns:

Parerea mea este ca el arata destul de dragut, dar in niciun caz nu ma simt atrasa de nesimtiti, daca esti asa cum ai spus eu una as fi cu tine. intr-adevar este un dezavantaj s afi timid, dar daca iti place de o fata sigur ai reusi sa fi cu ea! succes!:X:*happy

| thechosenone1 explică (pentru annnamaria):

Nu sunt chiar timid in sensul ca stau inchis in casa si nu vorbesc cu nimeni, dar pur si simplu nu imi place sa ma bag in seama sau sa ma cert cu altii fara un motiv serios.
happy