| Zarzarica171999 a întrebat:

Buna seara TPU!
Iubitul meu s-a despărțit în seara asta de mine. Nici o luna nu avem împreună, am făcut sex protejat, dar...Doar protejat urmând sa îmi dea mesaj în seara asta sa îmi zică ca are o vânătaie mare pe piept și ca nu se simte bine. Noi am făcut sex protejat marți și l-am muscat de piept și posibil sa i se făcut o vânătaie... M-a întrebat cu cine am făcut-o înaintea lui și mâine se duce sa și facă analizele medicale și dacă nu ies bine vine cu politia, în domeniul în care lucrează trebuie sa fii sănătos.
Întrebare : ce se întâmplă cu el? Eu nu sunt purtătoare de ITS uri, știu ca am analizele proaste dar așa ceva nu am. Mă lămurește și pe mine cineva? Mi se pare totul deplasat Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici o boala nu da vânătaie mare pe piept

| Andreeush a răspuns:

S-a despărțit de tine fiindcă nu te mai vrea, oricum nu are ce să îți facă poliția.

| sofisis a răspuns:

laughing))) Doamne ce disperat
Scuza ma ca rad dar e cel mai stupido-comic lucru pe care l-am auzit de mult timp. Sa i spui ca majoritatea BTS urilor au perioada de incubatie de cel putin 30 zile laughing)
E un crizat. Nu l mai baga in seama. Vine cu politia sa ce? Cred ca il iau aia si la bataie daca intra in sectia de politie sa faca plangere pe chestia asta laughing))Fereasca Dumnezeu! Sa zici mersi ca ai scapat de asa specimen

| Zarzarica171999 explică (pentru sofisis):

Sa știi ca zic mersii.
Nu poți afla după 2-3 zile ca ești infectat cu ITS rolling on the floor)) Dar prostul probabil ca nu știe nimic în domeniul ăsta. laughing)

| EmanuelT a răspuns:

Vă uitați la prea multe filme.
DACĂ cumva, l-ai infectat(dar n-aș crede, mă gândesc că e o simplă vânătaie) n-ar avea de ce să vină cu poliția.
Dacă l-ai infectat printr-un act sexual, el nu poate infecta pe ceilalți tot printr-un act sexual, n-ar avea de ce să-și compromită job-ul.
Stai liniștită, n-ai nici o vină și nici nu poți păți nimic.

| RegeleTauIonut a răspuns:

S a despartit de tine pentru ca esti ipocrita ca toate femeile dealtfel si fa analizele daca ai boale iei amenda

| Zarzarica171999 explică (pentru RegeleTauIonut):

Ipocrit ești tu. Nu baga toate femeile în același oala, ok?
În primul rand, am făcut analize medicale și nu am niciun fel de boala de genul ăsta.
În al doilea rand, dacă nu știi nu ți mai da cu părerea. Politia nu poate face nimic și știe și el asta ca lucrează în domeniu.