| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Buna seara TPU, iubitul meu urmareste foarte multe fete pe Instagram si spune ca sunt prietene cu el de inainte sa fim noi doi impreuna. Gen de multi ani. Am motiv sa am dubii fata de el din cauza asta? La inceputul relatiei a mai si dat like uri la unele si a zis ca a dat doar asa. Mai spune ca lui nu i se par importante aplicatiile astea. Chiar nu stiu ce sa cred despre el. Astept un sfat, thanks:**

6 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Îmi place felul în care abordează situația: am dat doar așa.
După un asemenea răspuns, ce așteptări să mai ai? Îți pierzi vremea, părerea mea.
Ăștia care urmăresc n fete pe retelele de socializare nu îmi inspiră încredere.

| SG1995 a răspuns (pentru Ofiintă):

Să știi că am o cunoștiință lesbiancă, eh și la vremea aia, aveam o relație, și *** iubita mea de atunci și-a luat trigger, că i-am dat like la poza tipei, de ce i-am dat like? Pentru că arata bine în poză, adică tipa nici măcar nu mă atrage, poza era doar reușită. Deci da, faptul că dai like la conținutul postat de o persoană nu spune nimic despre interacțiunea ta cu aceea persoană, și dacă nu ai învătaț asta, e timpul să te maturizezi.

| Ofiintă a răspuns (pentru SG1995):

Maturizarea nu implică cele obiectate de tine. Nu că ar fi problema ta, dar sunt deja o persoană matură. Adăugirile tale nefondate nu aduc schimbări în aceasta privință.
Și nu ma refeream la un like oferit unei persoane. Incearcă ca măcar să înțelegi mesajul transmis, înainte să te bagi inutil in seamă.

| SG1995 a răspuns:

Cum să zic și eu urmăresc multe tipe pe Facebook, probabil o să fac asta și când voi avea o realație, dar puii mei, faptul că mă uit la ce postează nu înseamnă că interacționez cu ele, sau am vreo vagă legătură. Pe multe le urmăresc doar pentru că îmi place cum arată, dar în realitate nu aș putea interacționa cu specimene de genul.

| RowseRj a răspuns:

Îmi pare rău că o spun dar ar trebui să-ți vezi de treaba ta. Doar pentru că e într-o relație cu tine nu înseamnă că trebuie să taie contactele cu celelalte fete. Poate să dea like sau să vorbească cu ele. Nu mai fi atât de posesivă pentru că îți faci scenari false

| solieta a răspuns:

Da doar asa si nu i se par importante aplicatiile astea. pare tipul caruia ii pasa de status GEN ce prietene sunt alea, pe care le stie de ani de zile, sa se supere daca nu ii dau niste likeuri