| Nordul a întrebat:

Buna seara TPU m-am certat cu prietena dintr-un motiv stupid si nu stiu ce sa fac. Am fost la o petrecere ieri seara amandoi, la niste prieteni, am fost in jur de 15 persoane la o fata acasa. Am baut cam toti si am jucat clasicul urmatoarea carte, nimic nasol pana aici. Fiind beti au fost provocari cam idioate si de-aia prietena mea s-a suparat. Am cazut toti de acord sa nu refuzam si asa s-a intamplat. Eu a trebuit sa fac niste chestii "dubioase" cu niste baieti, le-am facut si prietena mea a inceput sa tipe de fata cu toata lumea (nu cred ca era beata ca altfel tacea) ca sunt gay si ca nu o iubesc si s-a despartit de mine. Nu stiu ce sa fac, ce sa-i zic?

7 răspunsuri:
| Liviu_2019 a răspuns:

Pana acum 3 intrebari erai de 2 ani indragostit de o tipa si nu aveai curaj sa ii spui iar acum ai prieten te face gay, hai mah ma lasiiiiiiiiii!

| Liviu_2019 a răspuns:

Pana acum 3 intrebari erai de 2 ani indragostit de o tipa si nu aveai curaj sa ii spui iar acum ai prietena care te face gay, etc hai mah ma lasiiiiiiiiii!

| Calinuz a răspuns:

Mai exact ce ai facut?
scuze ca intreb da nu stiu cum sa te ajut daca nu stiu

| neutrino a răspuns:

Nimic.

| SakonSIUkon a răspuns:

E cam crizata nu te supara O_O.

Răspuns utilizator avertizat
| lulus9695 a răspuns:

Poti sa ii explici ca erai beat in momentul acela si sigur v-a intelege daca intr-adevar te iubeste si incearca sa o impresionezi cu un gest frumos cum ar fi sa ii daruiesti o floare crede-ma ca ar aprecia mult gestul tau celputin mie mi-ar place ca un baiat sa vina cu o floare la mine ca sa ne impacam si sunt fata asa ca bafta ai grija ce ii spui