| al3xandru_4340 a întrebat:

Buna Seara TPU, o sa incep cu o poveste de a mea. m.am indragostit f. mult de o fata, la inceput nu prea ne intelegeam, dar acum vorbim foarte delicat cu termeni mai "speciali" ne mai imbratisam, ne mai pupam pe obraz. Ce credeti, sunt sanse sa fie indragostiita de mine?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

M-ai facut sa zambesc cu intrebarea ta draguta!
happy
Pai,tu nu te gandesti ca lucrurile astea o fata nu le face cu toata lumea?
Este evident ca tu ai parte de un "tratament" special din partea ei,tocmai pentru ca i-ai intrat in suflet, e modul ei de a te incuraja sa te apropii si mai mult!
Probabil e o fata bine crescuta si educata frumos, care asteapta ca baiatul, adica tu, sa-si exprime sentimentele.Asa ca,ea poate doar sa te incurajeze, iar tu va trebui sa-ti gasesti curajul sa-i spui ca e cea mai deosebita fiinta pe care ai cunoscut-o vreodata si-ai vrea s-o pastrezi cat mai aproape, pentru cat mai mult timp!
Hai, curaj, fata a asteptat cam mult!
happy

| neutrino a răspuns:

Este posibil, dar nu este obligatoriu.

| MiruD a răspuns:

Da. Este indragostita de tine. Altfel nu se mai purta asa cu tine.
happy

| TwiSt1997 a răspuns:

Depinde...cel putin la mine la scoala eu imbratisez mai toate fetele dragute din clasa si cu care ma inteleglaughingNu stiu cum e la tine.

| TheGamer211 a răspuns:

Avand in vedere si luand in considerare asta, eu cred ca este indragostita de tine. Bafta!

| sexxxyy a răspuns:

Pai nu stiu, poate sa fie, sau sunteti doar " prieteni ". Intreab-o ca sa fii sigur :*