Poate doar vrea putina atentie din partea ta, tinand cont ca stie ca ai prieten si il si cunoaste.
Eu cred ca vrea sa-l faca gelos pe prietenul tau sau nu suporta sa va vada impreuna cine stie? Si eu am dat de multe exemplare in viata. Si da, cred ca te place dar totusi, ar trebui sa-l intrebi de ce flirteaza cu tine cand stie ca ai prieten?
Cred ca asa voi face.Mersi.:*
Nu ai pentru ce...:*:*
Este foarte posibil sa te placa, dar este doar o parere, poate doar vrea sa devina un prieten mai legat de tine si de iubitul tau. Oricum ai grija nu stii niciodata ce se poate intampla
Pai mi-a zis ieri ca el nu mai vrea sa aiba prietena.Ca sunt foarte multe prefacute.Asa este.Sunt multe prefacute.Dar ar trebui sa nu mai aiba incredere in toti si toate atunci.
Adevarat! Exact am si eu un exemplar de cuplu...Are incredere in tine? Atunci nici o parere nu conteaza. Si cred ca el ar trebui mai intai sa te cunoasca sa vada ce fel de persoana esti tu si apoi sa-ti spuna daca esti o prefacuta sau nu. Din cate am vazut nu pari a fi nu?:*
NU,nu sunt genu' de persoana prefacuta. Urasc aceste persoane deci..nu vad de ce as fi una din ele.