| ZeroWhite a întrebat:

Bună seara TPU! Pentru inceput aș vrea să va mulțumesc pentru timpul acordat citind aceasta mini-poveste. Acum 3 ani am fost împreună cu un baiat (primul), am fost impreună mai puțin de 3 luni. Nu am putut să imi arat sentimentele față de el,nici el nu a fost bun la asta,ne-am despărțit indirect... Am suferit mult deși nu am aratat-o niciodata in public. In prezent încă mai sufar,ii este dor de el. Problema este că el a devenit un curvar,a stat cu mai multe prietene ale mele, nu am mai avut o conversație normală cu el de 3 ani. Doar că este la aceași scoală cu mine, ne vedem zilnic si imi face avansuri dar nu raspund la ele, apoi ma ignoră si tot așa ...Nu mai știu sigur daca mai simt ceva pentru el. Aș vrea să-l uit,dar nu pot, mă puteți ajuta cu un sfat.Am incercat deja să imi ocup timpul cu diverse activitati dar nu m-a ajutat cu nimic.
Fundă + vot. Mulțumesc incă o data pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
| Emilian65 a răspuns:

Foarte bine ca ai incercat si incerci in continuare sa-l uiti. Ca sa nu-ti mai fie gandul la el, mai ales ca spui ca este un curvar, incearca si gaseste-ti un prieten care sa te iubeasca cu adevarat.